top of page
Corona
 • Foto van schrijverDennis Gerritzen

Actuele feed omtrent Corona maatregelen

Bijgewerkt op: 23 dec. 2021

Op deze pagina vind je alle actuele informatie over de huidige regels binnen Indoor Action omtrent Corona. Alles op chronologische volgorde. Dus bovenaan het meest recente bericht en verder naar beneden oudere berichten. Heb je vragen of onduidelijkheden over wat er wel en niet mag, en wat er wel en niet moet binnen Indoor Action? Scroll dan eerst even door deze informatie.18-12-2021Ongeloof! Dat is vooral het woord wat leefde bij ons tijdens het bekijken van de persconferentie. Ook zien we “dat woord” vaak terug in de vele steunende berichtjes die we van jullie nu al mochten ontvangen. Net nadat we weer een beetje hoop hadden. En er weer flink geïnvesteerd werd in zalen, materialen, lessen erbij op het rooster… Alles leek vanaf de zomer op groen te staan. Helaas, het loopt anders. We zijn tot tenminste 14 januari 2022 GESLOTEN.

Wij gaan er aan onze kant alles aan doen om je zo veel mogelijk op sportief gebied te bieden binnen de regels die er zijn. Hoe?

Online lessen We zijn vanavond van start gegaan met de online livestream lessen. Je vindt deze in het rooster in jouw Indoor Action app. Ook kan je hier on demand workouts volgen.

Buiten sporten Het lijkt erop dat meerdere groepjes van twee buiten mogen sporten. Zo kunnen we van 's ochtends tot 's avonds weer sporten in onze Garden. Ook zullen we dan de Balcony weer gaan inrichten voor je eigen on demand cycling, jumping fitness, x-core of bodypump/clubpower. Kortom: stilzitten hoeft zeker niet! Wij wachten hierover op uitsluitsel en zullen dan direct aan de slag gaan om dit mogelijk te maken.

Lidmaatschap Om het maar direct duidelijk te zeggen: wij hebben jou nodig, meer dan ooit tevoren. Helaas is het financieel niet mogelijk alle lidmaatschappen volledig te bevriezen. Er zijn weliswaar steunmaatregelen vanuit de overheid, die verzachten maar een klein deel van de pijn. Aan de andere kant… we zijn dicht… Wat kunnen we nog van jullie vragen? Jullie hebben al zo goed mee bewogen tijdens alle beperkingen. Daarom hebben we het volgende voorstel. We bieden drie opties aan en jij mag zelf aangeven wat het beste aansluit op jouw situatie.

Met de knop hieronder ga je naar een persoonlijk formulier waarop je een keuze aangeeft. Dit kan tot en met vrijdagavond 24 december 2021*. Kies uit de volgende opties:

 1. Wat een ellende, maar ik blijf Indoor Action voor de volle 100% steunen. Dat betekent dat mijn incasso doorloopt (nu 85% van de normale prijs).

 2. Zeker ellende, maar gedeelde smart is halve smart. Ik kies voor de optie 50/50 en ik betaal 50% van mijn incasso (42,5% van de volle prijs om precies te zijn…)

 3. Ik kies ervoor om tijdens deze lockdown even niet betalen.

*Als je geen optie kiest, gaan wij uit van 50/50 optie B.28-11-2021


Afgelopen vrijdag heeft de overheid aanvullende maatregelen aangekondigd om de enorme hoeveelheid coronabesmettingen terug te dringen. Dat betekent voor de sportscholen en amateursport een tijdelijke aanpassing in de openingstijden. Ook is het weer verplicht een mondkapje te dragen, uiteraard niet tijdens het sporten. Of de 1,5m afstand ook geldt tijdens het sporten is nog niet duidelijk. Onze branchevereniging NL Actief is hierover druk in gesprek met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. We hopen hierover maandag meer duidelijkheid te krijgen.


Vanaf zondag 28 november zijn we open tot 17:00 uur, vooralsnog voor de komende 3 weken.

Daarnaast gaan we ons lesrooster aanpassen. Onze openingstijd gaan we vervroegen naar 06:30 uur, zodat de eerste groepslessen kunnen starten om 07:00 uur. De bar is geopend vanaf 07:00 uur en de sauna vanaf 09:30 uur. De zonnebank blijft toegankelijk tijdens de openingsuren.


We zijn momenteel druk bezig om een aangepast groepslesschema te maken, waarin zo veel mogelijk mensen op een veilige manier in de ochtend en middag kunnen sporten. Weet dat je ook via onze on demand (zie: aanbod thuis sporten) onze sportmogelijkheden kunt volgen. Je vindt hier een enorm aanbod van leuke uitdagende thuis-workouts.


Het rooster voor maandag staat al klaar in de app. Ondertussen werken we hard aan de aanpassing van het lesrooster en zullen dit zo snel mogelijk in de app zetten. Om iedereen tegemoet te komen in deze iets beperktere openingstijd, ontvang je een maand lang 15% korting op je lidmaatschap.


We gaan er elke dag alles aan doen om er bij Indoor Action een feestje van te maken. Achter de schermen zijn wij bezig met leuke en verrassende acties en activiteiten! Houd de nieuwsbrief en de socials goed in de gaten.


12-11-2021


Tijdens de persconferentie afgelopen vrijdag (12-11-2021) is bekent gemaakt dat alle horeca om 20.00u dient te sluiten met ingang van zaterdag (13-11-2021) Ook wij zijn genoodzaakt ons daaraan te houden, dus helaas na 20.00u geen koffietjes of shakes meer. Heel vervelend maar we hopen op jullie begrip.Zoals je van ons gewend bent, zoeken we altijd naar mogelijkheden om iedereen in beweging te houden in de voortdurende coronasituatie.


De nieuwe maatregelen vragen om nieuwe acties van onze zijde. Wat hebben we voor je in petto?


Arnhem on the move!

In deze nieuwe campagne is iedereen welkom om in het weekend lekker aan de slag te gaan buiten. Vanaf komende zaterdag organiseert Ivar Roos wekelijks om 10:30u een ongekende Bootcamp training met sport, spel en een ontzettend fijne toegankelijke sfeer!

Elke zondag om 09:30u organiseerden wij al een hardlooptraining aangevoerd door hardlooprofessional Sai Jansen. Wist je dat deze trainingen naast hardlopen ook leuke spel- en workoutvormen bieden die het hardlopen ondersteunen? Denk hierbij aan lunges, squats, sprintjes op de trap etc.


Wij zijn van mening dat leefstijl (sport en voeding) een duurzame weg uit de crisis kan bieden. Daarom hebben wij besloten iedereen gratis te laten meedoen aan deze bootcamps. Dus breng je vrienden en vriendinnen mee!


On demand

Vanaf vandaag, woensdag 10 november, is de On Demand functie te vinden in de Indoor Action app en op onze website. Meer dan 100 high end workoutvideo's van 's werelds beste instructeurs, dus ook jouw favoriete Indoor Action instructeur. Waar en wanneer je wilt kun je jouw favoriete les volgen. Je vindt deze pagina onder de button “Thuis Sporten" op onze home page. Hier log je in met jouw MyWellness account; gebruik hiervoor het emailadres en wachtwoord waarmee je ook in de Indoor Action app inlogt bent.


Speciaal lidmaatschap: 1x per week

Ontvang 20% korting op je huidige lidmaatschapstarief door je aan te melden voor het 1x per week lidmaatschap. Voor sporters die zich één keer per week laten testen om bijvoorbeeld in het weekend uit eten te gaan of te gaan stappen, bieden we speciaal deze optie aan. Op deze dag gelden er geen restricties voor het aantal lessen dat je volgt! Dus als je het een beetje slim plant, kan je een hele dag los! Heb je interesse in dit lidmaatschap? Stuur een mail naar admin@indooraction.nl en kom weer bij ons binnen sporten!


Controle QR

Om opstoppingen bij de entree te voorkomen, controleren we op de volgende wijze je QR-code:

We zetten beide toegangspoortjes voor alle leden van 18 jaar of ouder on hold. Bij binnenkomst kun je eenmalig jouw vaccinatie- of herstelbewijs laten zien aan onze medewerker. Wij controleren alles grondig en koppelen dit aan onze gegevens in de administratie. Hierna kun je met de vingerscan naar binnen en hoeven we de controle niet iedere keer toe te passen. Heb je een QR-code verkregen uit testen voor toegang of wil je hier liever geen gebruik van maken, dan moeten we deze helaas elke keer controleren vanwege de geldigheid van 24 uur.


We blijven aandacht vragen voor de basisregels: blijf thuis met klachten, was je handen net even wat vaker dan anders, maak je gebruikte spullen ook netjes schoon en houd rekening met elkaars ruimte.


25-09-2021

Het is eindelijk zover: op 25 september vervallen nagenoeg alle geldende coronaregels. We hebben het samen met alle sportaanbieders en -beoefenaars goed volgehouden, door ons al 1,5 jaar goed aan de basisregels te houden. Complimenten voor ons allemaal!

Wat betekent dit vanaf zaterdag nu concreet voor jou?

 • De 1,5 meter maatregel komt geheel te vervallen binnen Indoor Action.

 • Je hebt geen coronacheck nodig om te komen sporten of gebruik te maken van de sauna.

 • Alle apparaten zijn weer beschikbaar.

 • De groepsles aantallen gaan weer terug naar de aantallen zoals voor corona.

 • Er zijn geen vakken meer op de vloer in de groepslesruimtes.

 • De deelnemers aan de lessen pakken weer als vanouds hun eigen pump spulletjes, steps enz. Zorg ervoor dat je op tijd bij de les aanwezig bent.

 • Het reserveren voor groepslessen en het afvinken van je aanwezigheid voor de les was al voor corona geïntroduceerd en zal ook blijven.

 • Alle verplichte looproutes vervallen.

 • De uitgang van beide kleedkamers is weer via de marmeren hoofdtrap en niet meer via de sauna.

 • De uitgang naar buiten zal weer via het poortje met de drukknop zijn.

 • De lockers bij de sauna blijven staan. Handig om even wat spullen in op te bergen tijdens je bezoek aan onze wellness.

BELANGRIJK In de horeca- en cultuursector is een coronacheck verplicht vanaf 25 september. Dit geldt dus ook in onze horeca. Als je je drankje of tosti in onze lounge wilt nuttigen, betekent dit dat je een geldige QR code bij je bestelling moet laten zien. Heb je die niet? Geen probleem; dan wordt jouw order “to-go". Tot slot nog een belangrijke reminder: de basisregels van handen wassen, thuis blijven als je je ziek voelt en aandacht voor goede ventilatie blijven natuurlijk ontzettend belangrijk om dit alles mogelijk te houden. Respecteer elkaars ruimte en houd rekening met elkaar!


03-06-2021


Vanaf zaterdag 5 juni mogen we weer!

Door naar de volgende stap van de versoepelingen… De stap die voor ons zo belangrijk is. Binnen lesgeven mag onder andere weer! En wel aan 50 personen maximaal, mits de 1,5 meter gewaarborgd kan worden. In de Arena kunnen we bijvoorbeeld weer les gaan geven aan bijna 40 mensen.
Naast het binnen sporten in groepsverband is er nog veel meer mogelijk! Het saunalandschap is weer toegankelijk. Hier hoef je niet apart voor te reserveren. Gebruik van kluisjes is bij de sauna verplicht (om het max. aantal personen te monitoren). Zijn alle kluisjes bezet, wacht dan tot er weer een kluisje vrijkomt. Verder zijn de kleedkamers, douches en zonnebanken weer normaal te gebruiken. Om drukte in de kleedkamers te voorkomen, heeft thuis douchen onze voorkeur.


Ook onze bar gaat weer open! In onze horeca mag je weer het een en andere nuttigen op een van de zitjes met maximaal 4 personen.


Activiteitenrooster

Door alle veranderingen werken we hard aan een nieuw rooster. Vanaf vrijdagochtend vind je het nieuwe rooster in je app en kun je een reservering maken. Wist je ook dat je in de app kan filteren op docent of les of zelfs op zaal? We hebben hierover een korte uitleg geplaatst op onze website.


Lidmaatschap

Vanaf zaterdag kun je weer volledig gebruikmaken van het totale aanbod aan groepslessen, individueel fitness, bar, kinderopvang, sauna en zonnebank. Met ingang van volgende week vervalt dan ook de korting van 10%.


Wat gebeurt er met de tent bij Thialf?

Omdat wij binnen weer veel mogen, is de tent vanaf zaterdag overbodig geworden. Het was van korte duur, maar heeft ons een hoop blije gezichten en een hoop volle lessen opgeleverd. Onder aan de streep kost zo'n tent met alles erbij toch een hoop geld en we hebben de ruimte binnen nu. Vandaar dat we hebben besloten om direct naar binnen te gaan met al onze lessen. Voor sommigen jammer, maar voor ons toch wel heel fijn dat alles weer naar binnen mag!


Veilig en verantwoord sporten

Wij hebben aangetoond tijdens de vorige opening na de eerste lockdown, dat er geen enkele besmetting was te linken aan een overdracht binnen onze club. Binnen Indoor Action kan je dus veilig sporten! Wij zorgen voor een optimale ventilatie in alle zalen en ruimtes. Daarnaast zorgen wij dat er voldoende schoonmaakmiddelen aanwezig zijn om je gebruikte materiaal schoon te maken.


Mondkapje en basisregels

Er zijn nog wel een aantal basisregels waar ook wij ons aan moeten houden. Denk hierbij aan het mondkapje bij binnenkomst en vanaf de kleedkamer naar huis en de 1,5 meter regel. In de BOXX mag deze laatste maatregel losgelaten worden, waarbij 2 mensen op 1 bokszak mogen trainen of samen kunnen sparren.


We krijgen dus vanaf zaterdag ons oude vertrouwde Indoor Action weer een beetje terug. Heerlijk een lesje knallen in een van de zalen, daarna een rondje sauna en afsluiten met een lekkere smoothie of shake!


18-05-2021


Het is vandaag definitief bevestigd; vanaf woensdag 19 mei gaat er versoepeld worden! Er mag weer binnen gesport, individueel met maximaal 30 personen per ruimte en buiten gesport worden in groepsverband met maximaal 30 personen.


Hier gaan we dan ook goed gebruik van maken. Je kan binnen weer fitnessen, on demand lessen doen en individueel boksen, jumpen of spinnen. En zoals je hebt kunnen lezen in de vorige nieuwsbrief, hebben we een prachtige buitensportlocatie gevonden bij Sportpark Thialf, alwaar we een tent, vloer en silent disco gaan opbouwen.
Lesrooster

Vandaag hebben we het lesrooster leeggemaakt in de Indoor Action app. Het nieuwe rooster wordt ingevoerd; in eerste instantie met de boekingsmogelijkheden voor het binnensporten vanaf woensdag 19 mei. Tevens zetten we ook zo snel mogelijk het rooster voor de buiten groepslessen in de app, vanwege de voorbereidingen hiervoor zal dit zaterdag gaan starten (vanaf 48u van te voren te reserveren). Houd de app en onze social media dus in de gaten voor het rooster en meer nieuws.


Ons aanbod wordt dus weer veel ruimer, de livestream lessen en de lessen op de parking zullen dan ook per direct stoppen.


Yoga

Ons online yoga aanbod via Zoom zal voorlopig nog wel aangeboden blijven worden, de lestijden zullen iets aangepast worden om dit nog beter te laten aansluiten op het buitenrooster. Alle lestijden vind je terug in de app. Met mooier weer in aantocht kunnen we ook nog meer genieten van yoga in de buitenlucht. De yogalessen bij Thialf zullen vanaf zaterdag starten.


Kinderopvang

De mogelijkheden voor kinderopvang worden nader bekeken. Wil je hierover op de hoogte gehouden worden, meld je dan aan door ons even een mailtje terug te sturen. Zodra we hier meer nieuws over hebben, hoor je dit zo snel mogelijk.


Fitness schema's en begeleiding

Er wordt een geheel nieuwe bibliotheek aan schema's ingevoerd. Uit deze bibliotheek kan je een voor jou passend schema in jouw app laden. Wil je graag eerst een afspraak met een van onze coaches? Dat kan natuurlijk ook. Hierover ontvang je deze week nog een mail.


Vol frisse energie en blij dat we weer open mogen, hopen we jou natuurlijk snel weer te zien!
16-05-2021


Wij zijn er (bijna) helemaal klaar voor! De buitenlocatie waar we groepslessen gaan aanbieden, is bekend: Playground Thialf, waar vorig jaar onze yogatent stond. We zetten hier wederom een grote tent op, we leggen een vloer neer en met behulp van de silent disco kunnen we weer groepslessen geven met maximaal 30 deelnemers!


De eerste lessen die op het buitenrooster komen, zijn: X-FiiT, Bodypump, Clubpower, Urban Dance, Step, Yoga, Stay Fit, Bodybalance, BootyXL, Xcore en Bodyattack.


Ook binnen gaat er weer het een en ander gebeuren: de cyclingbikes, trampolines en bokszakken staan tot je beschikking. Hier kun je weer een on demand les volgen of een eigen workout doen. En net zoals in de vorige periode van gedeeltelijke opening zorgen we voor nog meer variatie aan on demand lessen en workouts die je via de Indoor Action app op je telefoon kan volgen.


De volgende nieuwsbrief versturen we als er daadwerkelijk groen licht is om 19 mei te openen. Daarin meer nieuws over het rooster en het binnensporten. Het rooster wordt op dat moment ook zichtbaar en kan jij je sportmoment reserveren in de Indoor Action app.


Hieronder brengen we graag nogmaals onder je aandacht:

Je hoeft je abonnement niet zelf weer te activeren. Het volgende stappenplan wordt gevolgd:


1. De eerste week nadat de nieuwe regels ingaan*, blijft alles die week zoals het nu is. Jouw abonnementskeuze A, B of C blijft nog 1 week staan. Je kan wel komen sporten ongeacht je keuze. Hiermee komen we onze belofte na om de extra geïncasseerde week van december aan het eind van de lockdown in te lopen.


2. Daarna worden ALLE abonnementen (nu met A, B, of C status) weer actief en gaan de 50% - en 100% kortingsafspraken eraf. Omdat de bar, sauna en kleedkamer niet open zijn, geven wij op alle standaardprijzen 10% korting. Je kan dus alle sportactiviteiten volgen zoals je dat gewend bent. Wel met de bekende restricties voor groepsgrootte, reservering en dergelijke.


3. Mocht je bijzondere redenen hebben om van het bovenstaande af te wijken, meld dit dan deze week bij admin@indooraction.nl.


Materiaaluitleen

De materiaaluitleen is per direct gestopt. Heb je nu nog materiaal thuis, breng dit dan vóór aanstaande dinsdag 18 mei terug, zodat alles schoongemaakt en gebruikt kan worden als we weer opengaan.


13-05-2021WE GAAN WEER OPEN!


Yes, het mag weer! Op 19 mei gaan we weer open.*

En –jullie kennen ons– dat doen we dan ook weer vol gas! Het is tijd voor actie.


In deze mail leggen we alvast in grote lijnen uit wat we gaan doen. De nieuwe regels vanuit de overheid staan twee zaken toe:


Binnen sporten

Dit houdt in: met 30 man per ruimte vrij sporten, groepslessen zijn helaas nog niet toegestaan. Bar, kleedkamers en sauna blijven dicht. Deze situatie kennen we al vanuit het najaar 2020. Met dit bijltje hebben we dus eerder gehakt. We zorgen voor een op en top binnenruimte!
Buiten sporten

Buiten sporten in groepen wordt weer mogelijk. We gaan knallen op een prachtig buitenterrein! We zouden Indoor niet zijn als we dit niet met een tent, compleet met vloer, apparatuur en geluid zouden doen. Het plan is daar weer een heel assortiment aan groepslessen te geven.


Planning

Houd deze week goed je mailbox en onze socials in de gaten, waarbij we alle mogelijkheden voor binnen en buiten sporten uitgebreid aan bod laten komen. Volgende week weten we definitief wat er zoal mogelijk is. Tevens vermelden we alle nieuwtjes op onze website onder 'nieuws' of in de tegel in de Indoor Action app bij 'yes, we gaan weer open', welke vanaf morgen zichtbaar is.
Abonnement

We ontvangen veel mails van onze leden met het verzoek het abonnement weer te activeren. Dat hoeft niet. Het volgende stappenplan wordt gevolgd:


1. De eerste week nadat de nieuwe regels ingaan*, blijft alles die week zoals het nu is. Jouw abonnementskeuze A, B of C blijft nog 1 week staan. Je kan wel komen sporten. Hiermee komen we onze belofte na om de extra geïncasseerde week van december aan het eind van de lockdown in te lopen.


2. Daarna worden ALLE abonnementen (nu met A, B, of C status) weer actief en gaan de 50% - en 100% kortingsafspraken eraf. Omdat de bar, sauna en kleedkamer niet open zijn, geven wij op alle standaardprijzen 10% korting. Je kan dus alle sportactiviteiten volgen zoals je dat gewend bent. Wel met de bekende restricties voor groepsgrootte, reservering en dergelijke.


3. Mocht je bijzondere redenen hebben om van het bovenstaande af te wijken, meld dit dan deze week bij admin@indooraction.nl.


De materiaaluitleen stopt per direct. Heb je nu nog materiaal thuis, breng dit dan vóór volgende week dinsdag terug, zodat alles gebruikt kan worden als we weer opengaan.


Kortom: HET GAAT WEER GEBEUREN! Lees de mailtjes die wij later deze week sturen over het binnen- en buitensporten goed door en…… wij wensen je alvast VEEL SPORTPLEZIER!


Tot snel,


Team Indoor Action


* Onder voorbehoud! Dit hangt af van de ontwikkelingen omtrent de COVID-maatregelen. Dinsdag 18 mei laten we onze plannen definitief weten. Mocht bijvoorbeeld alles twee weken worden doorgeschoven, dan gaan ook alle acties die in deze mail zijn gemeld twee weken later van start.13-03-2021


De noodzaak van sporten wordt gelukkig inmiddels volmondig door onze overheid erkend. We zetten met veel geduld kleine stappen vooruit. Afgelopen maandag is er een stip op de horizon gezet. We kunnen nu alleen maar hopen op een vlotte afhandeling en effect van de vaccinaties. Dit zal voor een groot deel bepalen wanneer wij onze deuren weer mogen openen.


Wat mag wel?

Zoals jullie gewend zijn; Indoor Action is synoniem aan creativiteit en constant in beweging zijn. Wij zoeken altijd naar mogelijkheden om jou het maximale te bieden met wat er mogelijk is. Vanaf 16 maart mogen we met 4 personen buiten sporten. Dat biedt ons weer nieuwe mogelijkheden! Lees maar eens mee!


Outdoor Balcony

We zijn afgelopen week gestart met een nieuwe ruimte voor alle Jumpers en Spinners; de Outdoor Balcony. Een nieuwe buitenruimte op het balkon van Indoor Action. De hele dag kan je een tijdsblok reserveren. Fijn overdekt en met een schitterend uitzicht kan hier gejumpt en gefietst worden tot de rook eraf komt. Ieder sport individueel met je eigen telefoon en (bluetooth) oordopjes of een koptelefoon en daarop een on demand les uit de app van een van onze instructeurs. We onderzoeken momenteel of we hier ook small group lesjes jumping fitness en cycling kunnen geven!


Small Group FiiT

Vanaf 16 maart gaan we starten met Small Group lessen. We mogen dan weer met 4 mensen in groepjes sporten, dus het worden mini FiiT lessen in de stijl zoals je gewend was in de Kuip! De volle barbells blijven nog wel even achterwege, maar er is voldoende mogelijk met de materialen die er nu zijn!


Boksen met Nicky

Op de parking gaat Nicky weer als vanouds lesgeven aan jullie in groepen van 4 deelnemers. Dus niet meer met een sheet met een standaard work-out, maar echt weer een les als vanouds; met nog meer persoonlijke aandacht!


Online Coaching

Naast de livestreams en het buitensporten, bieden wij trainings- of voedingsadvies op afstand. We kunnen bijvoorbeeld een trainingsschema op maat maken, met accessoires (weerstandsbanden, springtouw, kettlebell etc.) die jij thuis hebt. Wil je graag even één op één met een coach spreken?


Personal Training

Personal training is een fijn alternatief of een extraatje naast

je reguliere sportmoment; dit kan alleen of samen in een duo.

Klik hieronder voor de tarieven, mogelijkheden en om contact op te nemen!


De zomer komt eraan!

De zomer komt steeds dichterbij… Ben jij er al klaar voor, of heb je er nog een paar coronakilo's aanzitten? We hebben inmiddels heel veel mogelijkheden gecreëerd waarop je toch lekker aan de slag kunt, thuis of bij ons buiten! Zorg dat je er klaar voor bent als je weer het strand op kan!


Wisselen van Optie?

Wij bieden nog steeds de mogelijkheid te wisselen in de compensatie Optie. Hiermee kan je je trainingsmogelijkheden gemakkelijk uitbreiden of tijdelijk je tarief omlaag brengen. Nog even alle mogelijkheden voor je op een rijtje:


Wil je graag je keuze veranderen, stuur dan een mail naar admin@indooraction.nl en geef je nieuwe keuze aan. Uiteraard kan je ook een 'proeflesje' doen voordat je je lidmaatschap gaat upgraden. Ben je daarna overtuigd? Pas dan je keuze aan naar optie A.


12-01-2021


De kogel is door de kerk. Wat we de afgelopen dagen al op diverse nieuwssites zagen, is werkelijkheid geworden… de lockdown wordt verlengd. Voor velen een ongekende tegenslag, zo ook voor Indoor Action en haar sporters. Nog drie weken extra dat we onze deuren gedwongen gesloten moeten houden. Desalniettemin zijn er ook lichtpuntjes. Wij zijn heel dankbaar voor alle leden die ons ondanks onze tijdelijke sluiting toch financieel (deels) blijven steunen. Ontzettend belangrijk voor het voortbestaan van onze club. De compensatieregeling zoals we die vanaf 15 december hebben aangeboden, blijft dus ook van kracht. We hebben momenteel een aantal bestaande diensten die we aanbieden en er zijn ook weer nieuwe mogelijkheden om in beweging te blijven. - Livestream lessen (alle leden) - On Demand lessen (alle leden) - Materiaal uitleen (Optie A) - Online Coaching (Optie A en B) - Garden FIIT in 2 groepjes van 2 in onze binnentuin met een trainer (Optie A) - Outdoor Training op de parking in 8 groepjes van 2 met een trainer (Optie A en B) De laatste twee mogelijkheden zijn nieuw en willen we je graag wat meer over vertellen. In onze binnentuin van het saunalandschap gaan we dagelijks personal trainingen aanbieden van 2 groepjes van twee met een trainer. Elke dag zijn er van 's ochtends tot 's avonds Garden FIIT lessen te boeken. Met Outdoor Training op onze parking zijn we deze week al gestart en gaan we ook nog upgraden, doormiddel van partytenten waarin je per tent met 2 personen fijn kan trainen. Dit zal onder begeleiding zijn van een trainer, die per groepje van 2 coacht en aanwijzingen geeft. Elke ochtend zullen hier trainingen aangeboden worden. Meer informatie over de Outdoor Trainingen vind je onder het tegeltje bovenin de Indoor Action app of klik hier. Heb jij gekozen om ons volledig te blijven steunen, dus optie A, dan zijn we je allereerst ontzettend dankbaar en kan je dus gebruik maken van alle activiteiten. Heb jij gekozen voor Optie B, de 50-50 regeling, dan kan je gebruik maken van alle online services en de Outdoor Trainingen op de parking. We kunnen ons voorstellen dat je aan de hand hiervan misschien je keuze wilt aanpassen naar Optie A of B. Dit kan door een email te sturen naar admin@indooraction.nl. Wij hopen jullie allemaal snel en gezond weer te mogen ontvangen in de club. Tot die tijd; blijf gezond en sterk!


14-12-2020

Wat een jaar! We zullen niet teveel in clichés vervallen, maar wat een nieuws…..

We moeten WEER dicht!

Sinds afgelopen maart bevinden we ons al in een ongelofelijke achtbaan waarin we veel hebben meegemaakt. Indoor Action verplicht dicht, Outdoor Action open, yoga in de tent in het Thialfpark, Indoor weer open, horeca weer dicht, groepslessen verboden, groepslessen mogen weer ….. en nu? Dicht van 15 december tot 19 januari, 5 weken.

Hoe gaan we nu weer om met deze maatregelen? Op dit moment weten we het eerlijk gezegd nog niet, daarom deze korte update.

Zoals jullie van ons gewend zijn, zullen wij jullie snel op de hoogte brengen hoe wij deze donkere dagen gaan inrichten.

Even een paar zaken op een rij: – Onze deuren moeten dicht, we zijn vanaf morgen (dinsdag 15 december) gesloten; – Vanaf woensdag 16 december zullen wij een alternatief (online) programma aankondigen; – Wij zullen deze week nog met een voorstel komen m.b.t. incasso’s, abonnementen en compensatie.

Wat betreft de incasso’s: Wij incasseren per week. Voor sommige leden is dat een week vooruit, voor sommigen een maand vooruit. De laatste gedane incasso afgelopen weekend, zal morgen geïncasseerd worden. Het kan dus zijn dat je net voor een nieuwe week of maand betaald morgen. Doe alsjeblieft even niets en wacht op ons voorstel. Wij komen met een oplossing!

Wordt (snel) vervolgd, stay safe,

Team Indoor Action

02-12-2020

De mondkapjesplicht. Zoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen is het mondkapje vanaf 1 december in openbare binnenruimten verplicht. Het was nog even onduidelijk hoe dat er praktisch uit zou komen te zien in de sport en fitness. De regels zijn nu duidelijk en als volgt. Zodra je binnenkomt bij de ingang is het mondkapje verplicht. In de kleedkamers is het mondkapje verplicht. Bij het verlaten van het pand is het verplicht in zowel de kleedkamer als de lounge en uitgang. Echter niet tijdens het sporten of tijdens het wisselen van apparaat. Of tijdens het verplaatsen binnen de sportruimten binnen Indoor Action.17-11-2020

Goed nieuws: we mogen weer groepslessen geven! Uiteraard wel volgens de geldende regels van het 1,5 m afstand houden tot elkaar. Het aangepaste lesrooster vind je zoals altijd in de Indoor Action app. On demand Vanwege het succes in de afgelopen twee weken met de individuele lesblokken (buiten de groepslessen om), hebben we besloten om deze te behouden. Je kunt een eigen plekje reserveren in de zaal waar jij wilt sporten. Daar ga je zelfstandig met een on demand les van een van onze instructeurs aan de slag. Je vindt deze on demand lessen in de bovenste tegel in de Indoor Action app. Als je hierop klikt, zie je een scala aan uiteenlopende en toffe work-outs. We nemen dagelijks nieuwe video’s op met onze eigen instructeurs. Cycling, X-FiiT, X-Core, BodyBalance, Power/BodyPump, Jumping Fitness, Yoga, noem maar op. Als je niet in een groepsles kan of wilt trainen, is dit een mooi alternatief.

Korting Personal Training Graag willen we onze trouwe leden wat extra’s aanbieden. Wij geven nu 15% korting op Personal Training. Ongeacht of je nu kiest voor een losse training of een pakket, of misschien wil je wel een PT boeken met je vriend of vriendin. Ook dat kan! Klik hier voor meer informatie.

05-11-2020

Zoals je vast hebt meegekregen zijn de regels omtrent sport en Corona wederom (tijdelijk) bijgesteld.

Als eerste belangrijk om te vermelden: Wij mogen open blijven!

De tweede boodschap is: groepslessen zijn verboden.

Maar natuurlijk hebben we met ons team vandaag achter de schermen hard gewerkt om de Indoor groepslessen aangepast toch te kunnen laten plaatsvinden. Niet als groepsles, want dat mag dus even niet. Maar als volgt:

We beperken ons de komende twee weken tot de vijf meest bezochte lessen: Cycling, X-FiiT, Easy Flow Yoga, BOXX – bag training en Bodypump/Club Power.

In de Indoor Action app vind je vanaf vanavond een aantal tegels. Eén met de instructie hoe je je FitSnacks.TV account (opnieuw) kan activeren. Eén met een directe link naar online Yoga lessen van ons yoga team. En op korte termijn een tegeltje met een On-Demand bibliotheek met meer dan 100 toffe workouts van TechnoGym en later ook van onze eigen trainers. In onze app zijn binnenkort ook onze eigen Live Stream lessen te volgen, voor thuis.

De bovengenoemde vijf trainingen worden dus niet als groepsles gegeven, maar kun je individueel zelf binnen Indoor Action uitvoeren. Hoe gaat dat er in de praktijk uitzien?

De Cycling boek je net als altijd in de Indoor Action app. Je boekt hiermee een fiets in een bepaald tijdvak. Je neemt je telefoon en hoofdtelefoon mee en stapt op je fiets. Je kiest in FitSnacks.TV een Cycling workout en jij gaat even heerlijk een halfuurtje vol gas!

De Club Power (en Bodypump) werkt hetzelfde. Je boekt jouw plek in de app op jouw gewenste tijdvak. Je gaat naar de Kuip en kiest een vak uit. Telefoon mee en hoofdtelefoon op. Kies nu in de FitSnacks.TV app de Power X-press. En here we go!

De Yoga werkt anders. Er zit een tegel in de app met een directe Zoomlink naar onze virtuele yoga studio. Zo kan je elke werkdag om 10.00u en 19.00u en in het weekend om 10.00u een les volgen waar je maar wilt bij één van de docenten van ons Yoga team.

De X-FiiT werkt ook net iets anders. Je boekt jouw plek in jouw gewenste tijdvak. Je gaat naar de Kuip en kiest je vak. Op het Whiteboard staat elke dag een beginner en gevorderde workout van een van onze X-FiiT instructeurs. Je gebruikt de spullen in het vak net als in de echte groepsles!!

De BOXX werkt net als de X-FiiT. Je boekt je lesblok in de Indoor Action app. En één van onze BOXX profs zorgt elke dag voor een nieuwe workout voor beginners en een voor de gevorderde bokser. Deze workouts vind je op het whiteboard in de BOXX. Je gebruikt de spullen in het vak; de wallball, de bokszak en de dumbells.

Deze workouts vind je op het whiteboard in de BOXX. Je gebruikt de spullen in het vak; de wallball, de bokszak en de dumbells. Natuurlijk zijn er instructeurs aanwezig die je kunnen helpen met de opstart van jouw workout. Het nieuwe rooster zal vanavond te vinden zijn in de Indoor app. En het zal vanaf morgenochtend ingaan.

Ondertussen blijven wij werken aan nog meer mogelijkheden en online lessen. Zoals de Live Stream met jouw vertrouwde instructeurs!!

Voor nu is dit het maximale wat we kunnen bieden binnen de nieuwe regels. Wij hopen dat je toch ondanks alle toestanden van dit moment je weg naar Indoor blijft vinden en lekker in beweging blijft. Zeker in de huidige situatie is dit van enorm belang! Blijf in beweging en blijf in je ritme. Zo komen we hopelijk allemaal deze strijd redelijk ongeschonden door.


Recente blogposts

Alles weergeven

Openingstijden feestdagen

Vrijdag 29 maart Goede Vrijdag 7.00u-21.30u - Sauna 9.30-12.30 en van 17.30-21.10 Zondag 31 maart 1e Paasdag 08:30-14:00 - Sauna hela dag open Maandag 1 april 2e Paasdag 08:30-17:00 - Sauna 9.30-22.10

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page