Actuele feed omtrent Corona maatregelen

Bijgewerkt: mrt 16

Op deze pagina vind je alle actuele informatie over de huidige regels binnen Indoor Action omtrent Corona. Alles op chronologische volgorde. Dus bovenaan het meest recente bericht en verder naar beneden oudere berichten. Heb je vragen of onduidelijkheden over wat er wel en niet mag, en wat er wel en niet moet binnen Indoor Action? Scroll dan eerste even door deze informatie.13-03-2021


De noodzaak van sporten wordt gelukkig inmiddels volmondig door onze overheid erkend. We zetten met veel geduld kleine stappen vooruit. Afgelopen maandag is er een stip op de horizon gezet. We kunnen nu alleen maar hopen op een vlotte afhandeling en effect van de vaccinaties. Dit zal voor een groot deel bepalen wanneer wij onze deuren weer mogen openen.


Wat mag wel?

Zoals jullie gewend zijn; Indoor Action is synoniem aan creativiteit en constant in beweging zijn. Wij zoeken altijd naar mogelijkheden om jou het maximale te bieden met wat er mogelijk is. Vanaf 16 maart mogen we met 4 personen buiten sporten. Dat biedt ons weer nieuwe mogelijkheden! Lees maar eens mee!


Outdoor Balcony

We zijn afgelopen week gestart met een nieuwe ruimte voor alle Jumpers en Spinners; de Outdoor Balcony. Een nieuwe buitenruimte op het balkon van Indoor Action. De hele dag kan je een tijdsblok reserveren. Fijn overdekt en met een schitterend uitzicht kan hier gejumpt en gefietst worden tot de rook eraf komt. Ieder sport individueel met je eigen telefoon en (bluetooth) oordopjes of een koptelefoon en daarop een on demand les uit de app van een van onze instructeurs. We onderzoeken momenteel of we hier ook small group lesjes jumping fitness en cycling kunnen geven!


Small Group FiiT

Vanaf 16 maart gaan we starten met Small Group lessen. We mogen dan weer met 4 mensen in groepjes sporten, dus het worden mini FiiT lessen in de stijl zoals je gewend was in de Kuip! De volle barbells blijven nog wel even achterwege, maar er is voldoende mogelijk met de materialen die er nu zijn!


Boksen met Nicky

Op de parking gaat Nicky weer als vanouds lesgeven aan jullie in groepen van 4 deelnemers. Dus niet meer met een sheet met een standaard work-out, maar echt weer een les als vanouds; met nog meer persoonlijke aandacht!


Online Coaching

Naast de livestreams en het buitensporten, bieden wij trainings- of voedingsadvies op afstand. We kunnen bijvoorbeeld een trainingsschema op maat maken, met accessoires (weerstandsbanden, springtouw, kettlebell etc.) die jij thuis hebt. Wil je graag even één op één met een coach spreken?

Maak direct een afspraak


Personal Training

Personal training is een fijn alternatief of een extraatje naast

je reguliere sportmoment; dit kan alleen of samen in een duo.

Klik hieronder voor de tarieven, mogelijkheden en om contact op te nemen!

Ik wil graag meer informatie!


De zomer komt eraan!

De zomer komt steeds dichterbij… Ben jij er al klaar voor, of heb je er nog een paar coronakilo's aanzitten? We hebben inmiddels heel veel mogelijkheden gecreëerd waarop je toch lekker aan de slag kunt, thuis of bij ons buiten! Zorg dat je er klaar voor bent als je weer het strand op kan!


Wisselen van Optie?

Wij bieden nog steeds de mogelijkheid te wisselen in de compensatie Optie. Hiermee kan je je trainingsmogelijkheden gemakkelijk uitbreiden of tijdelijk je tarief omlaag brengen. Nog even alle mogelijkheden voor je op een rijtje:


Wil je graag je keuze veranderen, stuur dan een mail naar admin@indooraction.nl en geef je nieuwe keuze aan. Uiteraard kan je ook een 'proeflesje' doen voordat je je lidmaatschap gaat upgraden. Ben je daarna overtuigd? Pas dan je keuze aan naar optie A.

12-01-2021


De kogel is door de kerk. Wat we de afgelopen dagen al op diverse nieuwssites zagen, is werkelijkheid geworden… de lockdown wordt verlengd. Voor velen een ongekende tegenslag, zo ook voor Indoor Action en haar sporters. Nog drie weken extra dat we onze deuren gedwongen gesloten moeten houden. Desalniettemin zijn er ook lichtpuntjes. Wij zijn heel dankbaar voor alle leden die ons ondanks onze tijdelijke sluiting toch financieel (deels) blijven steunen. Ontzettend belangrijk voor het voortbestaan van onze club. De compensatieregeling zoals we die vanaf 15 december hebben aangeboden, blijft dus ook van kracht. We hebben momenteel een aantal bestaande diensten die we aanbieden en er zijn ook weer nieuwe mogelijkheden om in beweging te blijven. - Livestream lessen (alle leden) - On Demand lessen (alle leden) - Materiaal uitleen (Optie A) - Online Coaching (Optie A en B) - Garden FIIT in 2 groepjes van 2 in onze binnentuin met een trainer (Optie A) - Outdoor Training op de parking in 8 groepjes van 2 met een trainer (Optie A en B) De laatste twee mogelijkheden zijn nieuw en willen we je graag wat meer over vertellen. In onze binnentuin van het saunalandschap gaan we dagelijks personal trainingen aanbieden van 2 groepjes van twee met een trainer. Elke dag zijn er van 's ochtends tot 's avonds Garden FIIT lessen te boeken. Met Outdoor Training op onze parking zijn we deze week al gestart en gaan we ook nog upgraden, doormiddel van partytenten waarin je per tent met 2 personen fijn kan trainen. Dit zal onder begeleiding zijn van een trainer, die per groepje van 2 coacht en aanwijzingen geeft. Elke ochtend zullen hier trainingen aangeboden worden. Meer informatie over de Outdoor Trainingen vind je onder het tegeltje bovenin de Indoor Action app of klik hier. Heb jij gekozen om ons volledig te blijven steunen, dus optie A, dan zijn we je allereerst ontzettend dankbaar en kan je dus gebruik maken van alle activiteiten. Heb jij gekozen voor Optie B, de 50-50 regeling, dan kan je gebruik maken van alle online services en de Outdoor Trainingen op de parking. We kunnen ons voorstellen dat je aan de hand hiervan misschien je keuze wilt aanpassen naar Optie A of B. Dit kan door een email te sturen naar admin@indooraction.nl. Wij hopen jullie allemaal snel en gezond weer te mogen ontvangen in de club. Tot die tijd; blijf gezond en sterk!


14-12-2020

Wat een jaar! We zullen niet teveel in clichés vervallen, maar wat een nieuws…..

We moeten WEER dicht!

Sinds afgelopen maart bevinden we ons al in een ongelofelijke achtbaan waarin we veel hebben meegemaakt. Indoor Action verplicht dicht, Outdoor Action open, yoga in de tent in het Thialfpark, Indoor weer open, horeca weer dicht, groepslessen verboden, groepslessen mogen weer ….. en nu? Dicht van 15 december tot 19 januari, 5 weken.

Hoe gaan we nu weer om met deze maatregelen? Op dit moment weten we het eerlijk gezegd nog niet, daarom deze korte update.

Zoals jullie van ons gewend zijn, zullen wij jullie snel op de hoogte brengen hoe wij deze donkere dagen gaan inrichten.

Even een paar zaken op een rij: – Onze deuren moeten dicht, we zijn vanaf morgen (dinsdag 15 december) gesloten; – Vanaf woensdag 16 december zullen wij een alternatief (online) programma aankondigen; – Wij zullen deze week nog met een voorstel komen m.b.t. incasso’s, abonnementen en compensatie.

Wat betreft de incasso’s: Wij incasseren per week. Voor sommige leden is dat een week vooruit, voor sommigen een maand vooruit. De laatste gedane incasso afgelopen weekend, zal morgen geïncasseerd worden. Het kan dus zijn dat je net voor een nieuwe week of maand betaald morgen. Doe alsjeblieft even niets en wacht op ons voorstel. Wij komen met een oplossing!

Wordt (snel) vervolgd, stay safe,

Team Indoor Action

02-12-2020

De mondkapjesplicht. Zoals jullie ongetwijfeld hebben meegekregen is het mondkapje vanaf 1 december in openbare binnenruimten verplicht. Het was nog even onduidelijk hoe dat er praktisch uit zou komen te zien in de sport en fitness. De regels zijn nu duidelijk en als volgt. Zodra je binnenkomt bij de ingang is het mondkapje verplicht. In de kleedkamers is het mondkapje verplicht. Bij het verlaten van het pand is het verplicht in zowel de kleedkamer als de lounge en uitgang. Echter niet tijdens het sporten of tijdens het wisselen van apparaat. Of tijdens het verplaatsen binnen de sportruimten binnen Indoor Action.17-11-2020

Goed nieuws: we mogen weer groepslessen geven! Uiteraard wel volgens de geldende regels van het 1,5 m afstand houden tot elkaar. Het aangepaste lesrooster vind je zoals altijd in de Indoor Action app. On demand Vanwege het succes in de afgelopen twee weken met de individuele lesblokken (buiten de groepslessen om), hebben we besloten om deze te behouden. Je kunt een eigen plekje reserveren in de zaal waar jij wilt sporten. Daar ga je zelfstandig met een on demand les van een van onze instructeurs aan de slag. Je vindt deze on demand lessen in de bovenste tegel in de Indoor Action app. Als je hierop klikt, zie je een scala aan uiteenlopende en toffe work-outs. We nemen dagelijks nieuwe video’s op met onze eigen instructeurs. Cycling, X-FiiT, X-Core, BodyBalance, Power/BodyPump, Jumping Fitness, Yoga, noem maar op. Als je niet in een groepsles kan of wilt trainen, is dit een mooi alternatief.

Korting Personal Training Graag willen we onze trouwe leden wat extra’s aanbieden. Wij geven nu 15% korting op Personal Training. Ongeacht of je nu kiest voor een losse training of een pakket, of misschien wil je wel een PT boeken met je vriend of vriendin. Ook dat kan! Klik hier voor meer informatie.

05-11-2020

Zoals je vast hebt meegekregen zijn de regels omtrent sport en Corona wederom (tijdelijk) bijgesteld.

Als eerste belangrijk om te vermelden: Wij mogen open blijven!

De tweede boodschap is: groepslessen zijn verboden.

Maar natuurlijk hebben we met ons team vandaag achter de schermen hard gewerkt om de Indoor groepslessen aangepast toch te kunnen laten plaatsvinden. Niet als groepsles, want dat mag dus even niet. Maar als volgt:

We beperken ons de komende twee weken tot de vijf meest bezochte lessen: Cycling, X-FiiT, Easy Flow Yoga, BOXX – bag training en Bodypump/Club Power.

In de Indoor Action app vind je vanaf vanavond een aantal tegels. Eén met de instructie hoe je je FitSnacks.TV account (opnieuw) kan activeren. Eén met een directe link naar online Yoga lessen van ons yoga team. En op korte termijn een tegeltje met een On-Demand bibliotheek met meer dan 100 toffe workouts van TechnoGym en later ook van onze eigen trainers. In onze app zijn binnenkort ook onze eigen Live Stream lessen te volgen, voor thuis.

De bovengenoemde vijf trainingen worden dus niet als groepsles gegeven, maar kun je individueel zelf binnen Indoor Action uitvoeren. Hoe gaat dat er in de praktijk uitzien?

De Cycling boek je net als altijd in de Indoor Action app. Je boekt hiermee een fiets in een bepaald tijdvak. Je neemt je telefoon en hoofdtelefoon mee en stapt op je fiets. Je kiest in FitSnacks.TV een Cycling workout en jij gaat even heerlijk een halfuurtje vol gas!

De Club Power (en Bodypump) werkt hetzelfde. Je boekt jouw plek in de app op jouw gewenste tijdvak. Je gaat naar de Kuip en kiest een vak uit. Telefoon mee en hoofdtelefoon op. Kies nu in de FitSnacks.TV app de Power X-press. En here we go!

De Yoga werkt anders. Er zit een tegel in de app met een directe Zoomlink naar onze virtuele yoga studio. Zo kan je elke werkdag om 10.00u en 19.00u en in het weekend om 10.00u een les volgen waar je maar wilt bij één van de docenten van ons Yoga team.

De X-FiiT werkt ook net iets anders. Je boekt jouw plek in jouw gewenste tijdvak. Je gaat naar de Kuip en kiest je vak. Op het Whiteboard staat elke dag een beginner en gevorderde workout van een van onze X-FiiT instructeurs. Je gebruikt de spullen in het vak net als in de echte groepsles!!

De BOXX werkt net als de X-FiiT. Je boekt je lesblok in de Indoor Action app. En één van onze BOXX profs zorgt elke dag voor een nieuwe workout voor beginners en een voor de gevorderde bokser. Deze workouts vind je op het whiteboard in de BOXX. Je gebruikt de spullen in het vak; de wallball, de bokszak en de dumbells.

Deze workouts vind je op het whiteboard in de BOXX. Je gebruikt de spullen in het vak; de wallball, de bokszak en de dumbells. Natuurlijk zijn er instructeurs aanwezig die je kunnen helpen met de opstart van jouw workout. Het nieuwe rooster zal vanavond te vinden zijn in de Indoor app. En het zal vanaf morgenochtend ingaan.

Ondertussen blijven wij werken aan nog meer mogelijkheden en online lessen. Zoals de Live Stream met jouw vertrouwde instructeurs!!

Voor nu is dit het maximale wat we kunnen bieden binnen de nieuwe regels. Wij hopen dat je toch ondanks alle toestanden van dit moment je weg naar Indoor blijft vinden en lekker in beweging blijft. Zeker in de huidige situatie is dit van enorm belang! Blijf in beweging en blijf in je ritme. Zo komen we hopelijk allemaal deze strijd redelijk ongeschonden door.


INDOOR ACTION

Boekhorstenstraat 75
6828 DV Arnhem
Tel: 026 446 1186
Whatsapp: 0648836154
KVK: 09090083
BTW: NL804684200B01

OPENINGSTIJDEN

Kijk in het rooster voor de beschikbare trainingsmomenten. Wij zijn dagelijks telefonisch en per mail bereikbaar

EXTRA

  • Outdoor

  • Livestream

  • Uitleenstraat

  • On demand