top of page
JOR04281.jpg

DE EERSTE STAPPEN

Je kan bij ons terecht van boksles tot Easy flow Yoga en van Booty training tot vrije fitness!

Ruimtes
gradient%20grijs%201_edited.jpg

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jij je sportieve doelen bereikt. Of dat nou 200 kg deadliften is, leren kickboksen, of 2 keer per week lekker tot rust komen in de hot yoga. 

Hieronder vind je de stappen die volgen nadat je inschrijving klaar is.

Indoor-Action-Groepsfoto-63.jpg

JE SCHRIJFT JE IN EN DAN?

STAP 1

Voordat je je inschrijft wil je vast eerst zien waar je aan begint? Geen probleem, dat begrijpen wij!

Je start met een kort gesprek met een van onze informatie medewerkers. Ze stellen je een aantal vragen over je gezondheid, wat je doelen zijn en wat jij daarin verwacht van ons. Hierna krijg je een rondleiding en start je proefles. Onze medewerker laat je zien waar de kleedkamers zijn en stelt je voor aan de coach van jouw  eerste Indoor Action les.

JOR04250 - kopie.jpg

STAP 2

Na je rondleiding en proefles kies jij in welke vorm je bij ons zou willen sporten. Kies jij voor ons dan installeren we meteen de Indoor Action app op je telefoon zodat je altijd en overal je lessen kan boeken, je lichaamsgegevens kan inzien, net als je fitness schema. Ook kan je in de app meedoen aan challenges en het meest actuele Indoor nieuws volgen.

STAP 3

Je bent lid! Yes, de eerste stap op weg naar een nog fitter leven! We maken gelijk een intake afspraak bij een van onze gespecialiseerde coaches. Aan de hand van de vragen die de informatie medewerker je stelde bij je inschrijving, gaat je coach goed voorbereid het gesprek met je aan. ​Je coach plant samen met jou alvast een aantal groepslessen in of maakt een fitness schema voor je aan en gaat je de eerste 12 weken van je lidmaatschap actief begeleiden en helpen om jouw doelen te bereiken. Je coach is jouw stok achter de deur en zal je actief coachen, juist op die momenten dat je zijn of haar hulp goed kan gebruiken om jouw gezonde en actieve leefstijl te behouden of nog beter vorm te geven.

STAP 4

Tijdens de vorige stap maak je direct een afspraak voor stap 4. Tijdens deze afspraak evalueren we je gevolgde lessen. Wat vond je leuk en wat misschien minder. De coach zal samen kijken of je schema goed voor jou werkt en welke lessen nog meer interessant zijn voor jou. Ook kijken we naar je algehele belasting. Hoe vaak sport je en op welke dagen. Samen optimaliseren we je Indoor Action beleving!

JOR09203 - kopie.jpg
JWF_0012.jpg

RUIMTES

promo2.png
JOR09103 - kopie.jpg
DE ARENA
arena-1-1733x779.png
BOXX
STUDIO 1
Studio 1.jpg
DE KUIP
WhatsApp Image 2020-09-16 at 10.53.07.jp
CYCLEDOME
WELLNESS
JOR08914 - kopie.jpg
bottom of page