top of page
Corona
  • Foto van schrijverDennis Gerritzen

Buiten sporten tijdens de lockdown

Buiten trainingen tijdens de lockdown

Binnen de huidige maatregelen mogen we in groepjes van twee buiten trainen. Dit betekent in de praktijk dat de groepjes van twee onderling niet mogen wijzigen van samenstelling tijdens de training, de sporters in het groepjes 1,5 meter afstand houden van elkaar en de groepjes onderling ook afstand houden. (meer dan 1,5 meter)

Wij hebben alles zo uitgewerkt dat je veilig kan sporten binnen de gestelde maatregelen. Van jullie vragen wij je daarom te allen tijde aan regels te houden.


GARDEN FIIT In onze Outdoor Garden, de binnentuin van de sauna, bieden we Garden FiiT trainingen aan van 45min. Je kan een plek reserveren in het rooster in de app zoals je gewend bent. Deze les is alleen te boeken voor de leden die gekozen hebben voor Optie A.

De binnentuin is overdekt met een partytent, zodat je hier altijd droog kan trainen. Je kan hier met 2 groepjes van 2 sporten, individueel is natuurlijk ook mogelijk. Er zullen een vijftal workouts klaarliggen, die je individueel of in duo’s kan doen. Waarbij een trainer aanwezig is die per tweetal kan coachen en helpen, of een meer uitdagendere oefening kan geven of juist makkelijker.


OUTDOOR TRAINING We bieden momenteel elke ochtend, maandag tot en met zondag verschillende trainingen van 45 minuten op onze parkeerplaats, Outdoor Action. Je kan een plek reserveren in het rooster in de app zoals je gewend bent. Deze les is alleen te boeken voor de leden die gekozen hebben voor Optie A of Optie B.

De inhoud van de training vind je bij de on demand filmpjes in de Indoor Action app. Het is van groot belang dat je deze uitleg van te voren bekijkt. De trainer mag namelijk binnen de huidige maatregelen geen groepsles geven. Hij of zij kan dus wél per groepje van twee uitleg geven en coachen. Maar niét de hele groep toespreken en uitleg geven zoals in een groepsles. Er zijn twee verschillende trainingen beschikbaar, deze liggen ook uitgeprint voor je klaar. In de opmerkingen in het rooster staat aangegeven welke materialen er beschikbaar zijn tijdens de vrije training.

Klik hieronder op de afbeelding en Dennis legt je in een filmpje uit hoe je een les boekt en wat de regels voor, tijdens en na de training zijn. Veel plezier en tot snel op onze parking!Recente blogposts

Alles weergeven

Openingstijden feestdagen

Vrijdag 29 maart Goede Vrijdag 7.00u-21.30u - Sauna 9.30-12.30 en van 17.30-21.10 Zondag 31 maart 1e Paasdag 08:30-14:00 - Sauna hela dag open Maandag 1 april 2e Paasdag 08:30-17:00 - Sauna 9.30-22.10

Comments


bottom of page