Strength

Heb jij behoefte aan meer persoonlijke aandacht en vind jij het gezellig om in een groepje te trainen onder begeleiding van een trainer? Dat kan nu met Strength! Dit houdt in dat je gaat sporten met maximaal 16 personen in de functionele ruimte van de Kuip. Hierin wordt er gestart met een warming-up, daarna een kracht oefening (denk aan squats, deadlifts etc.) vervolgens een circuit HIIT vorm en zal eindigen met een finisher. Dit allemaal onder begeleiding van één van onze gekwalificeerde personal trainers die jou begeleidt naar een hoger niveau!

FIIT

FIIT Lower, Upper en Full
Deze nieuwe lesvorm zal meer de fun-factor meekrijgen en is opgesplitst in verschillende workouts waarbij de verschillende body parts aan bod komen. LOWER staat voor benen en billen, UPPER voor bovenlichaam, FULL uiteraard voor het hele lichaam. Deze training is laagdrempelig en is geschikt voor iedereen met weinig tot veel ervaring. Hierbij is het maximaal aantal deelnemers gezet op 28 personen.

Bij deze training zal onder andere gebruik gemaakt worden van barbells, kettlebells, trapkussens, medicineballen, dumbells en nog veel meer.

Check het rooster om te zien wanneer er welk type FIIT les wordt gegeven.

+0+

Minuten

0%

Cardio

0%

Complexiteit

0%

Kracht

Menu
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!