top of page
JWF_9051.jpg

BEDRIJFSFITNESS

gradient grijs 1.png

Wat is bedrijfsfitness?

Je weet waarschijnlijk al wel dat sporten goed voor je is. Je wordt er fit en vitaal van, je weerstand neemt toe en dat geeft weer een boost aan je algehele welbevinden. Maar misschien heb je nog niet de juiste sport kunnen vinden, of schrik je terug voor de kosten van een abonnement bij een sportschool. Of je hebt al lang een abonnement, maar je zou daar graag op besparen. In al die gevallen is het Nationaal Bedrijfsfitness Plan iets voor jou. 

 

Wat is jouw voordeel met bedrijfsfitness?

Sporten via het werk is al snel de helft goedkoper dan een regulier abonnement. Hoeveel korting je krijgt op een abonnement, bepaalt jouw werkgever. Vaak mogen medewerkers hun abonnement verrekenen met brutoloon. Dat scheelt gemiddeld 40% belastingvoordeel.

Soms betaalt de werkgever ook een deel mee in de vorm van een werkgeversbijdrage.

Kortom zeker de moeite waard om dit met je werkgever te bespreken.

Hoe meld je je aan?

Is jouw werkgever aangesloten? Fantastisch! Je kan dan inloggen op MijnFitnessplan. Op deze pagina vind je alle informatie over de bedrijfsfitnessregeling van jouw werkgever. Bekijk alle sportlocaties + abonnementen en lees meer over jouw korting. Voor het inloggen heb je een toegangscode nodig. Weet je die niet? Doe alsnog de werkgevercheck.

bottom of page