top of page
Kim_9082.jpg

FITNESS
 

Wij kunnen je intensief begeleiden naar jouw doel en beschikken over een breed scala aan fitnessmateriaal om jouw training uitdagend en afwisselend te houden.

BEGELEIDING

Heb je een doel of heb je weinig ervaring met fitness? Onze trainers helpen je graag bij het maken van een goede start en het behalen van je doelen. Zij staan voor je klaar om je te helpen met een trainingsprogramma waarmee je op een veilige en efficiënte manier kunt beginnen met fitness. Dit is allemaal onderdeel van onze abonnementen. Wil je meer specifieke begeleiding of vind je het prettig een op een te trainen? Hiervoor hebben we diverse mogelijkheden in personal training met een breed scala aan specifiek opgeleiden trainers.

VOEDING

Goede voeding is onmisbaar in een gezonde lifestyle. Daarnaast moet het een goede aanvulling zijn op je fitness doelen. Om jou hierbij te helpen kunnen onze trainers samen met jou aan de slag gaan om een eerste stap te zetten in een (nog) gezonder voedingspatroon. Een afspraak of samen naar je voeding patroon te kijken en je tips te geven om grip te krijgen op je voedingsgewoonten is gratis en maakt onderdeel uit van je lidmaatschap.

PERSONAL TRAINING

Weinig tijd, moeite om jezelf te motiveren, een heel specifiek doel of een blessure... Genoeg redenen om te kiezen voor een Personal Trainer. Fijn 1 op 1 trainen met een vaste trainer die precies weet wat jou doel is. Of juist je valkuil. Zo werk je super effectief aan je fitheid, kracht of aan het herstel uit een blessure. En misschien vind je het gewoon heel prettig om met een van onze trainers te werken, vanwege de fijne klik. Wat jou reden ook is, wij hebben zeker de trainer die jou goed op weg kan helpen of juist houden. Neem contact op om een kennismaking te plannen.

indoor action Amy wallball.jpg
Image by Caroline Attwood
Groepsfoto2_8646.jpg

INSTRUCTEURS - FITNESS

bottom of page