top of page
Corona
  • Foto van schrijverDennis Gerritzen

Welkom Doris!

Bijgewerkt op: 28 sep. 2022We hebben erg fijn nieuws voor iedereen die naast zijn of haar inspanning ook graag even tot rust komt bij Indoor Action.


We gaan ons yoga aanbod namelijk verder uitbreiden met de komst van Doris Lilienweiss. Doris was tot voor kort eigenaresse van Yoga Point Arnhem. Onlangs heeft zij besloten een andere weg te gaan bewandelen door onder andere het stoppen met Yoga Point Arnhem.

Met haar grote hoeveelheid ervaring in het doceren van verschillende yoga stijlen is zij een geweldige aanvulling op ons al riante yoga aanbod.


Hieronder volgt een korte samenvatting van de nieuwe lessen die Doris gaat geven:


Restorative yoga

Restorative yoga richt zich voornamelijk op het leren loslaten van spanning, optimaal gebruik maken van ademhaling, het ontwikkelen van lichamelijke en geestelijke bewustzijn en bewustzijn van persoonlijke coping strategieën. Het herstelt de balans tussen lichaam en geest. De beoefening helpt in het verbeteren van levenskwaliteit bij blessures, chronische ziekte of pijn en mentale belasting (zoals stress of burn out). Deze therapeutische yoga vorm gebruikt meerdere accessoires zoals bolsters, kussens, blokken en muziek om lichaam en geest maximaal te ondersteunen in het ontladen. Deze zachte benadering is ook geschikt tijdens de zwangerschap en voor iedereen die op zoek is naar diepe fysieke en geestelijke ontspanning en het vergroten van aandacht en bewustzijn. Deze les is wekelijks te volgen op dinsdag 10.30uur in studio 6.


Anusara Hatha Yoga

Anusara betekent - 'het hart volgend' - een interpretatie die vaak tijdens de les wordt gegeven. De filosofie legt de nadruk op het hart of het pad van het hart als de richting voor iemands leven. De Anusara Yoga les is een les die bestaat uit: alignments en een evenwichtige vloeiende praktijk die versterkt, centreert en innerlijke rust geeft. Je kunt meditatie, mantra, mudra, yogafilosofie en pranayama (ademhalingsoefeningen) verwachten. Anusara Yoga legt de nadruk op de transformatieve aspecten van Yoga en de filosofische concepten. Je wordt uitgenodigd om bewustzijn te brengen in alle dingen van het leven.

Deze les is wekelijks te volgen op donderdag 18.15uur in studio 6.


Anusara Vinyasa Yoga

De Anusara Vinyasa Yoga les is een ritmische Vinyasa Yoga les met alignments. Het is een pittige evenwichtige vloeiende praktijk die versterkt, centreert en innerlijke rust geeft. Je kunt meditatie, mantra, mudra en pranayama verwachten. Anusara betekent 'het hart volgend', filosofische thema's stromen door in deze inspirerende les om je aan te moedigen een diepere relatie met jezelf, je intuïtie en je hart aan te gaan. Anusara Vinyasa Yoga legt de nadruk op de transformatieve aspecten van yoga en de filosofische concepten. Je wordt uitgenodigd om bewustzijn te brengen in alle dingen van het leven.

Deze les is wekelijks te volgen op dinsdag 09.15uur in studio 6.


Yin Yang Yoga

Yin Yang Yoga is een fusie van Yin Yoga en Yang Yoga. Het combineert dus het zachte, aandachtige en rustige van Yin Yoga met het vurige en krachtige van Yang Yoga. Je blijft in verbinding met de vijf elementen. Het beste van beide in één en dezelfde sessie.

Deze les is wekelijks te volgen op donderdag om 19.15uur in studio 6.
Bovenste lessen staan vanaf 4 oktober op het rooster en zijn te reserveren in de Indoor Action app.

Recente blogposts

Alles weergeven

Openingstijden feestdagen

Vrijdag 29 maart Goede Vrijdag 7.00u-21.30u - Sauna 9.30-12.30 en van 17.30-21.10 Zondag 31 maart 1e Paasdag 08:30-14:00 - Sauna hela dag open Maandag 1 april 2e Paasdag 08:30-17:00 - Sauna 9.30-22.10

Comments


bottom of page