top of page
Corona
  • Foto van schrijverDennis Gerritzen

Try-out Rhythm 'n Booty


Indoor Action heeft al een fantastische Booty department maar Indoor zou Indoor niet zijn als we het daarbij zouden laten. We gaan het Booty aanbod uitbreiden met een totaal nieuw en niet eerder gezien concept: Rhythm & Booty.

De top van Indoor entertainment stond aan de wieg van deze nieuwe "workout baby." Gooi de weergaloze dance skills van Leo, Nanda en Demi, de queen of vibe Wynonna en de eindeloze ervaring van Ivar in de mixer en dit is wat je krijgt! We zijn enorm trots en enthousiast en hopen jullie hier allemaal in mee te nemen tijdens deze eerste try-out compleet met live beats van Indoor Actions huis DJ Oliver Jay!


Een Booty workout met een hoge intensiteit die we oppimpen met spetterende en goed te volgen dansmoves. Heftige hiptrusters niets voor jou, maar de Booty mag wel wat volume erbij krijgen? Deze les is voor jou!


Deze training zit vol glitter and Glamour. We gaan jou stimuleren, motiveren, we sprankelen alle aanwezigen. Jij gaat maximaal energie en verzuurde gluteus opdoen tijdens het sporten in onze Arena omringd met de dikste live beats, die Oliver Jay uit de boxen laat rollen.

Doe mee met deze glitterreis en train met Leo en Wynonna mee. We zijn hier om het over te nemen en je Booty naar een hoger niveau te liften.


woensdag 21-12-2022 20.00u ArenaLET OP : TIJDENS DE LES WORDEN ER FOTOS EN VIDEO OPNAMES GEMAAKT TER PROMOTIE VAN DIT NIEUWE CONCEPT; WIL JE DIT NIET DAN RADEN WE JE AF DE LES MEE TE DOEN.Recente blogposts

Alles weergeven

Openingstijden feestdagen

Vrijdag 29 maart Goede Vrijdag 7.00u-21.30u - Sauna 9.30-12.30 en van 17.30-21.10 Zondag 31 maart 1e Paasdag 08:30-14:00 - Sauna hela dag open Maandag 1 april 2e Paasdag 08:30-17:00 - Sauna 9.30-22.10

Comments


bottom of page