top of page
Corona
  • Foto van schrijverDennis Gerritzen

Workshop Yin Yoga; Slow Down

Door Aletta HelenaIn deze diepe wintertijd is niks heilzamer dan je tempo vertragen en ruimte geven aan stilte en rust. Laat alles maar even voor wat het is en kom fijn meedoen in deze heerlijke ontspannen yin yoga special, waarin alles ok is zoals het is.

Net als dieren, die in winterrust zijn, laten we de tijd voor nu los en zijn we volledig aanwezig in het nu. Voel hoe je lijf zich ontspant en hoe je hart verwacht tijdens de rustgevende yin houdingen, die we wat langer aan zullen houden tijdens deze  avond.

 

In de winter overheerst het water element. Niet allen in de natuur maar ook in ons lichaam en innerlijke systeem. Door voor- en achter- overbuigingen aan te nemen voor langere tijd ondersteunen we dit water element in onszelf en brengen we dit terug in balans. Voel je na afloop kalmer en meer geaard en ervaar zelf hoe je juist door meer te vertragen een diepere verbinding ervaart met jouw levensenergie.


Inschrijven gewoon zoals altijd; via de Indoor Action app.

Recente blogposts

Alles weergeven

Openingstijden feestdagen

Vrijdag 29 maart Goede Vrijdag 7.00u-21.30u - Sauna 9.30-12.30 en van 17.30-21.10 Zondag 31 maart 1e Paasdag 08:30-14:00 - Sauna hela dag open Maandag 1 april 2e Paasdag 08:30-17:00 - Sauna 9.30-22.10

Comments


bottom of page