top of page
Corona
  • Foto van schrijverDennis Gerritzen

Mindset March

Bijgewerkt op: 13 mrt.

De hele maand maart staat bij Indoor Action in het teken van mindset. Mindset is een breed begrip wat van toepassing is op sportspecifieke prestaties, maar ook op hoe je met je voeding omgaat, hoe je gemoedstoestand is en hoe je de uitdagingen die je in het leven tegenkomt, ervaart.

Het rooster zal nog verder uitgebreid worden met een aantal specifieke lezingen en workshops, dus houd deze blog en onze socials goed in de gaten!


05/3 09:00 Mindset X-FiiT door Sven


Laat Sven je meenemen in een uitdagende workout waarin nadruk gelegd wordt op het aspect mindset in het verbeteren van je sportieve prestaties. Een groot deel van jouw sportieve output vindt zijn oorsprong veelal in je eigen gedachtes en aannames over jouw sportieve niveau. Sven legt je dit uit aan de hand van mooie praktijkvoorbeelden. En helpt je je via deze weg nog meer te verbeteren.


06/3 09:00 Mindset X-FiiT door Sven


06/3 10:00 Mindset X-FiiT door Sven


07/3 18:00  Mindset X-FiiT door Sven


07/3 19:00  Mindset X-FiiT door Sven


08/3 10:00  Mindset X-FiiT door Sven


16/3 13:00 Restorative & Mindfulness door Doris


Deze workshop met Doris Lilienweiss nodigt je uit om helemaal in het moment te komen. Mindfulness is de constante ervaring en het besef van wat je bent en wat je doet. Door korte speelse mindfulness-oefeningen ervaar en besef je je eigen reacties. Aansluitend is een Restorative Yoga sessie. De Restorative Yoga is verboden met breathwork en brengt je in het moment en tot diepe ontspanning. 


20/3 Workshop: Mind your mindset door Loes Gunnewijk en Alex Lanz


Loes Gunnewijk, voormalig topsporter en tegenwoordig bondscoach van het vrouwenteam van de KNWU, en Alex Lanz, coach en mental fitness trainer, hebben een programma doorlopen waarmee je binnen zes weken de basis kunt leggen voor een positieve mindset. Ze delen hun ervaringen met dit programma en reflecteren samen met jou op de factoren die invloed hebben op prestatie.


23/3 13:00 YIN & REIKI door Nita en Rowena


“Fill your cup with calming yogaposes & healing reiki energy”

Restorative yoga richt zich op diepe ontspanning, herstel en het kalmeren van het zenuwstelsel. In Nita’s les worden zachte, ondersteunde houdingen (asana’s) langere tijd aangehouden, met behulp van kussens, dekens, bolsters en blokjes.

Haar doel is om het lichaam volledig te ondersteunen en spanning los te laten, waardoor jouw zenuwstelsel in een staat van diepe rust en ontspanning kan komen.

Deze vorm van yoga nodigt uit tot bewuste ademhaling en het cultiveren van een kalme geest. Het tempo van de les is langzaam en de nadruk ligt op het loslaten van fysieke en mentale spanning. De les is zacht, toegankelijk en geschikt voor iedereen.

Bij Reiki wordt gebruikgemaakt van de universele levensenergie om heling en balans te bevorderen. Rowena zal de energie sturen en inzetten om pijn en blokkades te verzachten of zelfs helemaal weg te nemen en zij zal dit afstemmen op jouw energie en behoeften op dat moment.


29/3 19:00 Pilates door Astrid


Pilates is een methode waarbij je bewust beweegt en controle probeert te vinden om de juiste (stabiliteits)spieren aan te sturen en los te laten.

Door te focussen op een optimale ademhaling, activeer je niet allen de dieper gelegen rompspieren maar vergroot je ook je longcapaciteit. Regelmatige beoefening zorgt voor een betere coördinatie doordat spieren gaan samenwerken waardoor mogelijke disbalans verdwijnt. Je houding verbetert en het lichaam wordt sterker, soepeler en minder blessure gevoelig.

Deze workshop is voor iedereen, jong of oud, sporters of als je juist weer in beweging wilt komen. Ook  bepaalde rugklachten kunnen sterk verminderen door regelmatige beoefening. Alle oefeningen zijn eenvoudig aan te passen aan je niveau.

Recente blogposts

Alles weergeven

Openingstijden feestdagen

Vrijdag 29 maart Goede Vrijdag 7.00u-21.30u - Sauna 9.30-12.30 en van 17.30-21.10 Zondag 31 maart 1e Paasdag 08:30-14:00 - Sauna hela dag open Maandag 1 april 2e Paasdag 08:30-17:00 - Sauna 9.30-22.10

Comments


bottom of page