top of page
Corona
  • lidawouters

Go Fit 21 Kings Day urban run

Bijgewerkt op: 23 apr. 2021


Aanstaande dinsdag is het Koningsdag en Corona of niet, dit laten we niet zomaar voorbij gaan! Natuurlijk houden we ons aan de maatregelen maar dat verbiedt ons niet in tweetallen lekker op pad te gaan. Uiteraard in een gekke Koningsgezinde outfit.

Sven heeft voor jullie weer een geweldige route uitgezet dwars door de binnenstad van Arnhem.


Hoe werkt het:


Je meldt je aan in de Indoor Action app door op herinner mij te drukken bij Kingsday Urban Run.


Jij of als je in een tweetal gaat, jullie starten tussen 9.00 en 13.00 want dan zijn ook Ros en Nicky op de route om jullie in actie vast te leggen en eventueel te helpen met de workouts.


De route van ong. 6km is aangegeven met lintjes. Echter houd ook de kaart bij de hand en de aanwijzingen want wellicht heeft een vroege feestvierder hier of daar als grap een lintje weggehaald.


Je kan hieronder de kaart downloaden maar je kan ook de kaart ophalen bij indoor Action. Handig en leuk als aandenken!


Heb je STRAVA? Dan is het nog makkelijker. Zoek op Dennis Gerritzen en/of op "route" Go Fit 21 Kingsday. Hier kan je de GPS route downloaden!!





En als klap op de vuurpijl kan je ook nog iets winnen! De terrassen gaan binnenkort weer open dus een lekkere lunch voor twee in de zon bij 't Taphuys is niet gek! Deze prijs gaat naar degene die zich het leukst, creatiefst of koningsgezindst heeft uitgedost.


Laat je dus als je aangekomen bent bij de finish door Sietske op de foto zetten en wie weet ben jij onze Koningsdag king of queen!



Succes en zet hem op!!












Recente blogposts

Alles weergeven

Sizzling Summer Agenda

Juni, Juli en Augustus iedere zondag 10.30u Yoga at The Park Elke zondag mits het niet regent een heerlijke outdoor Yoga in park Zypendaal 25/05 10.30 Urban Skate Retraite Douwe, Wynonna, Sam en Denni

bottom of page