top of page
Corona
  • Foto van schrijverDennis Gerritzen

Feminine FebruaryFebruari is in aantocht, niet alleen de maand van carnaval en kou, maar ook de maand van "Feminine February." Gedurende deze maand voegen we extra activiteiten toe aan ons lesrooster die meer gericht zijn op de vrouwelijke energie in ons allen. 

 

Verwacht een prachtige mix van inspanning tijdens de Twerk classes, naast ontspanning tijdens de welbekende Feminine Flow, gegeven door Margot Drummen en de Feminine Energy van Wynonna. OOk zal Miez je meenemen in een mooie workshop over voeding; specifiek gericht op het vrouwenlichaam.


Programma:


2/2 18.30u Twerkshop Felicia


Shape it while you shake it!

Een verrassend intense cardio work-out, waarbij je veel squat. 

Spierpijn gegarandeerd! In de billen en benen van het twerken zelf en in je buikspieren van het lachen, want we maken er een feestje van tijdens deze les!


7/2 20.00u Feminine Flow Margot Drummen


Wij hebben allemaal zowel mannelijke als vrouwelijke energie in ons. Als het goed is, wisselen deze twee verschillende polen elkaar af en vullen ze elkaar aan. Wanneer je deze energieën leert herkennen, kun je ze zelf bijsturen om je prettig en in balans te voelen.

In deze workshop wordt aandacht besteed aan het in balans brengen van deze mannelijke en vrouwelijke energie


9/2 18.30u Twerkshop 18.30u Felicia


10/2 13.00u Feminine Energy Wynonna


Kom in contact met jouw vrouwelijke energie, haar zachtheid en haar diepe kracht. Door middel van meditatie, soundhealing, beweging en yin yoga houdingen, zullen we de Divine Feminine Energy binnen jou uitnodigen. Iedereen bezit zowel vrouwelijke als mannelijke energie, velen van ons leven een actief Yang (masculine) leven. Om in balans te komen mogen we het vrouwelijke (Yin) uitnodigen.


17/2 13.00u Feminine Energy Wynonna


21/02 20.00u Feminine Flow Margot Drummen


25/2 14.00u Venus Groet Aranka


Uit de serie planetengroeten oefen je in deze workshop de groet aan Venus. Misschien ben je al bekend met de zonnegroet; deze serie bestaat uit een serie rustige houdingen die je vrouwelijke kracht versterken. De planeet Venus staat onder andere voor charme, schoonheid, geluk, luxe, romantiek en creativiteit. Kwaliteiten die terugkomen in de bewegingen van de deze yogaserie. We starten met een helende ademhalingsoefening en eindigen met een meditatie waarin de zachte energie van het hart centraal staat. Alle genders welkom!


Vrouw en voeding Miez; datum volgt

Recente blogposts

Alles weergeven

Openingstijden feestdagen

Vrijdag 29 maart Goede Vrijdag 7.00u-21.30u - Sauna 9.30-12.30 en van 17.30-21.10 Zondag 31 maart 1e Paasdag 08:30-14:00 - Sauna hela dag open Maandag 1 april 2e Paasdag 08:30-17:00 - Sauna 9.30-22.10

Comments


bottom of page