top of page
Corona
  • Foto van schrijverDennis Gerritzen

Yoga for mental power

Bijgewerkt op: 18 mei 2022



Workshop 26 mei 9.00u-10.30u door Aranka





Wil je meer uit jezelf halen? Droom je er bijvoorbeeld van om te gaan hardlopen, gezonder te eten of regelmatiger te sporten? Maar blijft het bij voornemens die weer wegzakken? In deze mental power workshop zet je met behulp van yogaoefeningen je intenties weer op scherp en boor je innerlijke kracht en focus aan om deze te verwezenlijken.


We starten de workshop met eenvoudige yogaoefeningen. Die zorgen ervoor dat je je bewust wordt van wat je wil manifesteren in je leven. Op basis van zen-filosofie krijg je vervolgens theorie en oefeningen die je helpen om die wensen om te zetten in een haalbaar doel. En uiteraard krijg en deel je tips hoe je ervoor kan zorgen dat je die voornemens volhoudt. Aan het einde van de workshop heb jij een concreet een haalbaar doel in handen én de handvatten om dit doel ook echt te gaan verwezenlijken.


Wat gaan we doen?


* yoga en meditatie om je focus en inzicht in je wensen te versterken;

* theorie over doelgerichtheid op basis van de zen-filosofie;

* oefeningen om je wensen in een helder en haalbaar doel te vertalen.


We sluiten de workshop af met ontspannende oefeningen om je inzichten goed te laten plakken. En een extraatje: neem je deel aan de workshop? Dan mag je tot een maand later met de instructeur mailen voor de nodige moral support bij jouw persoonlijke challenge.


Voor wie?


De workshop is toegankelijk voor iedereen die zin heeft om aan zijn mentale fitness te werken. Ervaring met yoga is niet nodig en lenigheid ook niet ;-).



Over de trainer


Ik ben yogadocent en coach. Sinds 2020 ben ik yoga instructeur bij Indoor Action. Je kent me misschien van de yin-lessen of de body balance. Naast yoga heb ik me de laatste jaren verdiept in zen-meditatie en filosofie. Het heeft me niet alleen veel diepgaande inzichten gegeven, maar ook praktische handvatten voor in het dagelijks leven. En die wil ik uiteraard graag met je delen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je meer kan dat je denkt. Ben je benieuwd wat jíj kan bereiken? Dan zie ik je graag in de workshop.






Wanneer?

donderdag 26 mei van 09:00 - 10:30 studio 6

bottom of page