top of page
Corona
  • Foto van schrijverDennis Gerritzen

Urban Yoga Retreat

Bijgewerkt op: 23 mei 2023

By Aletta3-DAAGSE YOGA URBAN RETREAT INDOOR ACTION

16-18 juni 2023Yes, je leest het goed! Onze allereerste Yoga Retreat bij Indoor Action! En jij bent uitgenodigd! Drie dagen lang alle tijd voor jezelf en heel veel yoga in deze unieke Yoga Urban Retreat! Geniet in één weekend van maar liefst vijf (!) inspirerende yoga sessies van Aletta Helena. Duik de diepte in met jezelf, maak je lijf soepel en sterk, je mind rustig en je hart open en vol vertrouwen. Ervaar zelf de kracht van yoga! De vele Yin yoga houdingen afgewisseld met soft-flow bewegingen en natuurlijk zalige lange ‘Savasana’s’, maken deze retreat tot een bijzondere ervaring. Iedere sessie heeft een eigen thema en is daarmee een waardevolle verdieping in je eigen yoga beoefening én inspirerend voor in je dagelijkse leven. Het geeft je de kans om in diepere lagen van jezelf te werken en dat ga je voelen! Zowel fysiek als ook mentaal en op emotioneel level. Na drie dagen voel je meer rust en ontspanning in jezelf, ervaar je soepelheid en flexibiliteit in je lichaam en voel je je uitgerust en krachtig verbonden met jezelf.


Slaap lekker thuis in je eigen bed gedurende het hele weekend en kom samen met één vaste groep Indoor-yogi’s (maximaal 30 deelnemers). Hierdoor ontstaat er een fijne en veilige sfeer die positief bijdraagt aan de energie in de sessies. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontmoeting en gezelligheid aan de bar, voor wie dat wil.Iedereen is welkom, enige (yin) yoga ervaring is een pré, maar hoeft niet. Als je vragen hebt of iets wilt overleggen, stel deze aan Aletta (zie rooster voor haar wekelijkse lessen).

Ga jij deze commitment met jezelf aan en kom je heerlijk meegenieten op de mat? Op vrijdag 2 juni vanaf 19:00 uur kun je een plek reserveren in de Indoor Action app. Het uitgebreide programma vind je hieronder. Deze retreat is exclusief en alleen voor leden van Indoor Action. Let op! Je geeft je op voor de GEHELE retreat; het is niet mogelijk één of enkele van de losse bijeenkomsten bij te wonen.


Programma


VRIJDAG 16 juni

We ontmoeten elkaar om 19.00 uur op de mat voor een bijzondere opening van dit mooie yoga weekend. Daarna beginnen we met een heerlijke Yin Yoga sessie met als thema ‘Slow Down’. In deze sessie staan het vertragen en verstillen centraal. Vanuit een drukke ‘to-do en go’ modus terug naar jouw natuurlijke staat van zijn. Voel je ontspannen en ervaar rust in jezelf. We sluiten de avond rond 20.30 uur af na een extra lange Savasana.


ZATERDAG 17 juni

Om 07.30 uur ontmoeten we elkaar in stilte op de mat voor een zalige Yin & Soft Flow Yoga sessie. Het thema ‘Moving into Stillness’ nodigt je uit om vanuit zachte bewegingen dieper af te dalen in de stilte in jezelf. Alles wat daar nog aandacht behoeft, mag je ruimte geven, alles is ok, alles mag er zijn. Voel meer zachtheid en helderheid in jezelf en ga rustig je dag verder om als je om 09.00 uur weer van je mat stapt.


In de namiddag om 15.30 uur komen we weer samen en mag je je helemaal overgeven aan de ‘Sweet Surrender’ Yin Yoga sessie, waarin je door zachte heupopeners en vooroverbuigingen mag loslaten wat jou niet meer dient. Deze sessie van 1,5 uur is bevrijdend en geeft een diepe verbinding met jezelf.


ZONDAG 18 juni

Van 08.00 uur tot 09.30 uur ontmoeten we elkaar voor de Yin & Soft Flow Yoga sessie ‘Rise & Shine’. Een heerlijke rustige start van jouw zondagochtend, die je een sprankelende energie zal geven voor de rest van je dag.


Om 15.30 uur is alweer de laatste samenkomst van dit bijzondere yogaweekend. We sluiten af met een prachtige Yin Yoga sessie van 1,5 uur met het thema ’Grateful Heart’. Hierin neem ik je mee op reis naar jouw eigen hart. De plek van liefde, dankbaarheid en compassie. Ervaar zelf wat dit met je doet en laat je verrassen. We sluiten de retreat samen in groepsverband af met een bijzonder ritueel.
Recente blogposts

Alles weergeven

Openingstijden feestdagen

Vrijdag 29 maart Goede Vrijdag 7.00u-21.30u - Sauna 9.30-12.30 en van 17.30-21.10 Zondag 31 maart 1e Paasdag 08:30-14:00 - Sauna hela dag open Maandag 1 april 2e Paasdag 08:30-17:00 - Sauna 9.30-22.10

Comentários


bottom of page