top of page
Corona
  • lidawouters

Summer Therapy

Bijgewerkt op: 12 aug. 2022



De vakantieperiode staat voor de deur en velen van ons gaan genieten van een welverdiende vakantie in Nederland of in het buitenland. Ondanks dat er weer in groten getale gereisd wordt, zijn er natuurlijk altijd mensen die lekker thuis blijven of op een ander moment op vakantie gaan.


Juist voor de thuisblijvers hebben we extra activiteiten op ons rooster geplaatst. Onder de vlag van Summer Therapy hebben we een aantal activiteiten voor rust en mindfulness gepland, maar ook actieve workshops en events. Alle activiteiten zijn twee weken van te voren te boeken in het rooster in de app.


Peach at the beach

Een leuke booty workout op Strand Zuid. Nanda Groen leidt de workout zoals je van haar gewend bent met veel enthousiasme en professionaliteit. Nadien kan je genieten van een drankje op het terras of misschien ben je al gelijk klaar voor een fijne lunch.

Data: 13 augustus en 20 augustus van 11.30-12.30 uur


Mini Wellness

Wynonna en Arno verzorgen een aantal heerlijke ontspannende mini wellness sessies van 90 minuten in ons wellness landschap. Bestaande uit een holistische massage, ondersteund door een stukje soundhealing en afgesloten met een Reiki sessie.

Data: 30 juli en 27 augustus van 10.00-11.30 uur

Verzamelen in de Wellness. Meenemen badlaken en zwembroek/bikinibroek aan tijdens de massage


Workshop calisthenics voor beginners

WAT IS CALISTHENICS?​

Calisthenics is een vorm van functionele fitness waarbij de focus ligt op het vergroten van spiergroei, spierkracht en het opbouwen van spierconditie door het eigen lichaamsgewicht te gebruiken als weerstand.

Nick Verheij verzorgt een 3 uur durende workshop voor beginners om een goede basis te creëren in de wereld van calisthenics. Leer een muscle up, een strict pull en handstand holds. Lees hier alles over calisthenics in de blogs van Nick.

Datum: 20 augustus van 11.00-14.00 uur


Bosbaden

Dieter Fett neemt je mee op pad in een sessie “Bosbaden”. Ruisende bladeren, een druppel op je wang, de geur van bloemen. De Japanners noemen het shinrin-yoku – oftewel bosbaden: je onderdompelen in de natuur en het opnemen van de atmosfeer via je zintuigen.

Dat we in het Westen het Japanse begrip shinrin-yoku omschrijven als bosbaden of forest bathing, is bij gebrek aan beter. Psycholoog Tim Lomas van de University of East London schaart het onder de noemer onvertaalbare woorden, omdat de werkelijke betekenis meer omvat: de ‘ontspanning die verkregen wordt door je onder te dompelen in het bos, letterlijk of figuurlijk’.

Data: 24 juli en 07 augustus van 10.30-12.30 uur


Yoga at the Park

Deze zomer verzorgen wij elke twee weken weer verschillende yoga lessen in park Zypendaal.

Data: 03 juli 10.30-12.00 uur Vinyasa door Marly

24 juli 10.00-11.00 uur Vinyasa door Marly

07 augustus 10.00-11.00 uur Vinyasa door Fiona

21 augustus 10.00-11.00 uur Vinyasa door Dieter

04 september 10.00-11.00 uur Vinyasa door Nita

Neem je eigen matje mee. Deze les is toegankelijk voor iedereen, neem je vrienden mee.

bottom of page