top of page
Corona
  • Foto van schrijverDennis Gerritzen

Mei Outdoor maand

Bijgewerkt op: 2 mei 2023


Een nieuw thema voor de maand mei: Outdoor sporten. We gaan veel aandacht geven aan hardlopen, survival runs en bootcamps. Wat hebben we allemaal voor je in petto?


Running X-FIIT op de woensdagen in mei om 17:45 uur. Fervent hardloper en X-FIIT coach Clint zal wekelijks een specifieke X-FIIT geven gericht op alle facetten rondom hardlopen en survival runs zoals Strong Viking en Mud Masters. In deze lessen ga je aan de slag met een hardloop georiënteerde warm-up, krachtoefeningen ter ondersteuning van het hardlopen én krachtontwikkeling voor het bovenlichaam om effectief obstakels in survival runs te overwinnen. Gebruik deze kennis en vaardigheden in het komende survivalseizoen!


Hardlopen, schoenen en meer - 6 mei Bas van Runnersworld verzorgt bij Indoor Action een workshop over het belang van goede hardloopschoenen; zeker in het kader van blessurepreventie een pre. Daarnaast geeft hij uitleg over welke hardloopschoenen en kleding geschikt zijn, heb je de mogelijkheid om te passen en de schoenen uit te testen in een korte workout. De workshop vindt plaats in De Kuip en begint om 12:30 uur.


Hardloopclinic - 14 mei Tijdens deze clinic besteedt marathonloper Dick van den Broek van Runnersworld aandacht aan zowel de beginnende als de gevorderde hardloper. Je leert o.a. hoe je gefaseerd kan starten met hardlopen zonder jezelf te overbelasten. Hoe je je training het beste kan opbouwen. Én, hoe je het beste een hardloopschema kan maken. Dit wordt aangevuld met een leuke training. Aanvang clinic 12:30 uur in De Kuip.


Dudok ART Run - 16 mei Dudok Arnhem viert op 16 mei haar twintigste verjaardag en de Arnhem Running Tribe (ART) is dan precies één jaar jong. Voor deze gelegenheid is er een mooie stadsroute uitgezet van circa 6 kilometer langs twintig iconen op het gebied van erfgoed, cultuur en architectuur. We rennen dwars door de Eusebiuskerk, het Focus Filmtheater, Collectie DE.GROEN, Rozet, Introdans, het ondergrondse ArtEZ gebouw, de tuin van Museum Arnhem, Alliander, Luxor Live en Musis. Running through ART dus! We rennen ook door twee sportlocaties: Runnersworld Arnhem en Indoor Action.

Programma

19.00 uur Ontvangst in Dudok Arnhem (hoek Koningsstraat/Broerenstraat)

19.30 uur Start Dudok ART Run

20.30 uur Runnersborrel in Dudok Arnhem

22.00 uur Einde

Het inschrijfgeld bedraagt € 8,00 (+ € 1,20 servicekosten Eventbrite). Een hapje en drankje zijn hierbij inbegrepen. Klik hier om je direct in te schrijven.

Koop je op deze dag een paar hardloopschoenen van Runnersworld, dan ontvang je direct 20 euro korting.


Kamp Indoor Action - 27 mei Onze militaire stagiairs Tim en Steven organiseren een geweldige outdoor happening in de stijl van Special Forces/Kamp van Koningsbrugge. Je gaat in een groep van minimaal 10 en maximaal 20 mensen onder leiding van deze ervaren militairen circa 7 uur op pad. Je wordt als groep en individueel zowel fysiek als mentaal flink uitgedaagd en leert nieuwe skills die je direct kan gaan toepassen in het overwinnen en oplossen van de diverse challenges op de route. Uiteraard zorgen we voor voldoende begeleiding, zodat het een veilige uitdaging voor alle deelnemers is. Om zeker te weten dat je fysiek fit genoeg bent voor deze uitdaging, zijn er in de week van 8 tot 13 mei maar liefst vijf momenten waarin je een Intest kan doen. Met deze Intest beoordelen wij of jij klaar bent voor deze challenge. Het zal een happening zijn die je de rest van je leven met je mee zal dragen, dus mis deze kans niet!

Voor de Intest kan je je aanmelden in de app, binnenkort zichtbaar in het rooster. Als je geselecteerd wordt na jouw Intest, dan ontvang je alle benodigde informatie over deze dag.

Recente blogposts

Alles weergeven

Openingstijden feestdagen

Vrijdag 29 maart Goede Vrijdag 7.00u-21.30u - Sauna 9.30-12.30 en van 17.30-21.10 Zondag 31 maart 1e Paasdag 08:30-14:00 - Sauna hela dag open Maandag 1 april 2e Paasdag 08:30-17:00 - Sauna 9.30-22.10

Comments


bottom of page