top of page
Corona
  • Foto van schrijverDennis Gerritzen

Masterclass Anusara Yoga


Anusara betekent letterlijk: ‘het hart volgend’. Dit betekent dat door het beoefenen van Yoga je wordt uitgedaagd om steeds beter te voelen wat de verschillende asanas met je doen. Je goed voelen is een kwestie van goed voelen is eigenlijk het fundament van deze leer.


Het oefenen in contact maken met je lichaam gebeurt vanuit de correcte vorm (asana). Vandaar ook dat er veel tijd wordt besteed aan de juiste houding en ‘alignments’, aanwijzingen om goed in de houding te komen zijn hierbij essentieel.


Tijdens deze masterclass worden de houdingen geoefend aan de hand van de 5 Universal Principles of Alignment. De masterclass focust zich specifiek op Backbend houdingen. Backbends zijn energieopwekkend. De uitdaging is om je lichaam en geest de extra energie te laten voelen zonder oververhit te raken.


Doris Lilienweiss heeft ondertussen vele jaren ervaring in het geven van Yoga en heeft zich vooral gespecialiseerd in de Anusara yoga filosofie. Ze kan als geen ander de weldaad van een goede Anusara Backbend serie overbrengen.


Laat je verrassen door deze mooie nieuwe stijl bij Indoor Action en schrijf je nu in voor de masterclass op 16 december aanstaande van 12.00 uur t/m 13.30 uur.

bottom of page