top of page
Corona
  • Foto van schrijverDennis Gerritzen

Indoor Action x Luxor Live Dance Stream

Bijgewerkt op: 10 feb. 2022

Trek je sportkleding aan en schuif de bank opzij want sportcentrum Indoor Action en poppodium Luxor Live presenteren op zaterdag 12 februari samen een gratis online livestream dance workout vanaf het hoofdpodium van Luxor Live!

Omdat Luxor Live en Indoor Action graag iedereen – ook de mensen die nog even niet naar de sportschool kunnen of willen komen – in beweging wil krijgen, slaan we de handen ineen, met als


gezamenlijk doel: Arnhem weer een beetje fitter maken!Dance met Nanda

Onder de professionele begeleiding van Indoor Action instructeur Nanda Groen kun je op zaterdag 12 februari vanaf 19:00 gratis deelnemen aan een 55 minuten durende online dance workout die live online wordt uitgezonden op Arnhem Live.

Verwacht al het audiovisuele spektakel dat je gewend bent van Luxor Live met naast de instructeurs van Indoor Action een dikke lichtshow en pompende beats!Laat jezelf zien!

Om de vreugde te vergroten kunnen deelnemers elkaar straks vanuit de woonkamer aanmoedigen door in te loggen op een Zoom-videochat die voor de instructeurs én de kijkers thuis ook zichtbaar zal zijn. Show jouw moves live via deze inloglink!

Het team van Indoor Action heeft de dance workout zo voorbereid dat je geen hulpmiddelen nodig hebt.


Wat vrije vierkante meters, een flesje water en goede moed is alles dat je nodig hebt.

Via www.arnhemlive.nl kan iedereen op zaterdag 12 februari, van 20:00 tot 21:00, gratis meedoen met de livestream ‘Indoor Action Dance Workout met Nanda in Luxor Live’.


Deelnemen aan de workout in de zaal van Luxor Live?


Helaas kan dat in verband met de huidige maatregelen nog even niet. Luxor Live wil zeker nu het openen van hun branche steeds dichterbij komt niet de grenzen van de regels gaan opzoeken. Maar zijn er weer openingen voor de uitgaansbranche, dan gaan wij onze samenwerking uitbreiden met workouts in Luxor Live MET publiek en deelnemers in de grote zaal!!Recente blogposts

Alles weergeven

Openingstijden feestdagen

Vrijdag 29 maart Goede Vrijdag 7.00u-21.30u - Sauna 9.30-12.30 en van 17.30-21.10 Zondag 31 maart 1e Paasdag 08:30-14:00 - Sauna hela dag open Maandag 1 april 2e Paasdag 08:30-17:00 - Sauna 9.30-22.10

Comments


bottom of page