Covid revalidatieHeb jij Corona gehad en vind je het nog een beetje spannend weer te gaan sporten? Of is een stuk wandelen nu al vrij pittig en kost dat nog veel moeite?

Geen zorgen; want zoals je wellicht weet werken wij nauw samen met Fysio Donders. Onlangs heeft het vaste gezicht bij ons van Fysio Donders; Walter Henao Parra een specialistische Corona cursus gevolgd en kan je helpen met je revalidatie! Walter en zijn collega's zijn bekend met multidisciplinair werken en werken nauw samen met een ergotherapeut en dietist. De cursus die Walter heeft gevolgd om je goed te kunnen helpen met jouw revalidatie proces gaat onder andere in op het volgende:

➡️Achtergrond informatie over het virus; ➡️De behandeling op de intensive care; ➡️Verwijzingen en vergoedingen; ➡️Fysiotherapeutische behandeling; ➡️Samenwerkingen met andere vormen van zorg.

Op deze manier zijn wij goed voorbereid om onze sporters ook na een Covid besmetting goed en gepast van dienst te zijn.Recente blogposts

Alles weergeven

Reserveren van groepslessen in de App

Om het reserveren eerlijk te laten verlopen en iedereen gelijke kansen te bieden, hebben we een aantal spelregels opgesteld. Hieronder lees je er meer over. Een groepsles kan je reserveren in de Indoo