top of page
Corona
  • Foto van schrijverDennis Gerritzen

April - Boxx Month

Bijgewerkt op: 30 mrt. 2023
De maand april staat volledig in het teken van boksen. Voor boksliefhebbers én beginners organiseren we diverse toffe activiteiten. Lees snel meer!


Win

Allereerst hebben we een geweldige winactie gedurende deze maand, waarbij je kans maakt op een privéles van wereldkampioen kickboksen Remy Bonjasky!

Wat moet je hiervoor doen? Meld je aan voor de Max-out Boxx challenge in de Indoor Action app en volg de beste Boxx lessen in april. It’s as simple as that! De eerste prijs is een privéles van Remy, de tweede prijs is 3 maanden gratis sporten en de derde prijs is 1 maand gratis sporten bij Indoor Action.


Win nog meer!

Verder maak je elke week kans op 50 euro korting op een paar bokshandschoenen van onze gewaardeerde partner OLB Sports. Hoe maak je kans op deze prijs? Door de mini set boxing gloves te vinden! We verstoppen elke week een mini set ergens in de Boxx.

Female Boxx

Lennard verzorgt de hele maand april op donderdagavond om 20.00 uur een Women-only les, speciaal bedoeld voor dames die een standaard boksles wellicht nog een beetje spannend vinden. Een mooie manier om kennis te maken met deze prachtige sport.


Extended Easter Boxx


Nicky zal op tweede paasdag om 10.30 uur een leuke les verzorgen om de chocolade eitjes er weer af te trainen.


MegaBoxx

Een MegaBoxx les op 23 april om 14.00 uur in de Arena met Lennard, Nicky en Bram. Een anderhalf uur durende toptraining waarbij je flink wordt uitgedaagd! Houd onze socials en het rooster goed in de gaten voor meer info over de tijd en dag.


Pads workshop

Bram verzorgt 15 april om 11.00 uur een pads-workshop, waarin je de finesse leert van het Padsen. Bij een pads training voert de één allerlei stoot- en traptechnieken uit, terwijl de ander deze opvangt met pads. De techniek wordt onder andere gebruikt bij kickboksen, karate en taekwondo. Het is veel dynamischer dan een training met een bokszak, omdat je constant moet meebewegen en reageren. Check het rooster voor datum en tijdstip!


Beginnersles

Nicky verzorgt 22 april om 11.00 uur een workshop van een uur voor de absolute beginner. In een kleine groep leer je de basis van het (kick)boksen van de zeer ervaren kickbokser Nicky Lopez!


Zenboksen

De trend van nu; combineer het harde met het zachte. Deze les bestaat uit 45 minuten Kickboksen, gevolgd door 20-30 minuten Yin yoga. Zenboks autoriteit Jeroen van der Lee gaat deze les verzorgen. Jeroen is dé docent op het gebied van Zenboksen in Nederland en zal op zaterdag 8 april van 11.00 uur tot 12.30 uur een workshop geven aan 30 deelnemers. Eigen bokshandschoenen zijn vereist.

Recente blogposts

Alles weergeven

Openingstijden feestdagen

Vrijdag 29 maart Goede Vrijdag 7.00u-21.30u - Sauna 9.30-12.30 en van 17.30-21.10 Zondag 31 maart 1e Paasdag 08:30-14:00 - Sauna hela dag open Maandag 1 april 2e Paasdag 08:30-17:00 - Sauna 9.30-22.10

Kommentare


bottom of page