top of page
Image by Gaelle Marcel

25 JAAR INDOOR

Plaats hier je tekst Dennis

GESCHIEDENIS VAN INDOOR ACTION

Indoor Action bestaat al 25 jaar! Hoe is het ooit begonnen?
In 1929 begon het allemaal in het Sportfondsenbad. Het zwembad is inmiddels gedicht en dit is de ruimte waar we nu onze groepslessen geven. Onder het zwembad hebben we ook nog een functionele trainingsruimte. De kantine van het zwembad is onze besloten groepsleszaal waar we lessen zoals Bodybalance en Yoga geven. Wist je dat het dak, net als bij het Gelredome, rolbaar was en ooit open kon? In de oorlog is dit verloren gegaan. De oude elementen van dit dak zijn nog wel steeds zichtbaar. Hieronder twee foto’s die genomen zijn tijdens de Tweede Wereldoorlog.

In 1996 was de geboorte van Indoor Action.
Van herkomst zijn wij een groepsfitnessclub. Dit houdt in dat we een uitgebreid en professioneel aanbod in groepslessen hebben. Dit is tot op heden nog steeds het geval, maar hebben we ons ook flink geprofessionaliseerd op het gebied van fitness en personal training.

Door de jaren heen is het Sportfondsenbad drastisch verbouwd. Toch hebben we, voor zover mogelijk was, de oude elementen intact gehouden. Zelfs in onze nieuwe horeca zie je veel oude elementen terug.

IMG_8440.jpg
bottom of page