top of page
Corona
  • Foto van schrijverDennis Gerritzen

X-FiiT Gamez 2023

Bijgewerkt op: 13 jan. 2023


De X- Gamez: heel leuk hoor, maar wat houdt het nou precies in?!


Wanneer: zondag 29 januari 2023 van 9.00-13.30 uur. Hierna is er een BBQ voor diegenen die nog even blijven.


Waar: de gehele Kuip. Dus vrij trainen is in die periode niet mogelijk.


Wat gaan we doen?

We strijden in 4 teams om de titel ‘Fitste team 2023’ door middel van het uitvoeren van 4 workouts. Elke workout is bedacht door één van de 4 teamcaptains: Ros, Sven, Amy en Dennis.

Zoals jullie weten hebben de teamcaptains elk een andere invulling van de X-FiiT lessen, dus de workouts zijn zeer divers en geven een goed beeld van welk team overall het fitste is; óf welk team juist het slimste samenwerkt.

De workouts duren elk max. 15 minuten en er is genoeg hersteltijd tussendoor. Indoor Action voorziet je dan van een lekkere shake - aangeboden door My Health Industries - en wat lekkere hapjes zoals een proteïne bar en vers fruit.


Alle teams krijgen na afloop een goed gevulde goodie bag van OLB Sports. Het winnende team wint bizarre prijzen zoals:

2 x een zip hoodie van Peak Performance

2 x Dinerbon Rubens

2 x High Tea Momento voor 2 personen

2 x Deluxe pakket My health Industries

2 x 2 Luxe vrijkaartjes voor een première van Introdans.


Hoe doe je mee? De eerste stap is natuurlijk jezelf aanmelden in de app. Dit kan vanaf 15 januari 2023. Hierna doe je de qualifier. Waarom een qualifier? De captains kunnen je daarmee in het juiste team indelen, zodat iedereen kans heeft te winnen. Want als alle mega snelle meiden en jongens in één team zitten is er natuurlijk geen lol aan voor de andere 3 teams!

De qualifier is zo snel mogelijk 800 meter skiën op de skiiergs boven in de X-Burn ruimte. Bespreek met jouw X-FiiT of X-Burn docent hoe je dit slim kan aanpakken en zet ‘m op. Film je 800 meter skiën én je tijd en stuur deze naar marketing@indooraction.nl.

Zodra je je kunt aanmelden in de app, komt er ook een apart event in de app waarin je je kan aanmelden voor de BBQ. Deze biedt Indoor Action je aan tegen een kleine eigen bijdrage van 15 euro!


Mijn vrienden willen komen kijken hoe goed ik mijn best doe. Kan dat?


Ja natuurlijk. Super leuk! Er zijn afzetlinten van waarachter iedereen kan kijken!


bottom of page