top of page
Corona
 • Foto van schrijverDennis Gerritzen

Versoepelingen vanaf 25-09-2021

Bijgewerkt op: 1 okt. 2021


Het is eindelijk zover: op 25 september vervallen nagenoeg alle geldende coronaregels. We hebben het samen met alle sportaanbieders en -beoefenaars goed volgehouden, door ons al 1,5 jaar goed aan de basisregels te houden. Complimenten voor ons allemaal!

Wat betekent dit vanaf zaterdag nu concreet voor jou?

 • De 1,5 meter maatregel komt geheel te vervallen binnen Indoor Action.

 • Je hebt geen coronacheck nodig om te komen sporten of gebruik te maken van de sauna.

 • Alle apparaten zijn weer beschikbaar.

 • De groepsles aantallen gaan weer terug naar de aantallen zoals voor corona.

 • Er zijn geen vakken meer op de vloer in de groepslesruimtes.

 • De deelnemers aan de lessen pakken weer als vanouds hun eigen pump spulletjes, steps enz. Zorg ervoor dat je op tijd bij de les aanwezig bent.

 • Het reserveren voor groepslessen en het afvinken van je aanwezigheid voor de les was al voor corona geïntroduceerd en zal ook blijven.

 • Alle verplichte looproutes vervallen.

 • De uitgang van beide kleedkamers is weer via de marmeren hoofdtrap en niet meer via de sauna.

 • De uitgang naar buiten zal weer via het poortje met de drukknop zijn.

 • De lockers bij de sauna blijven staan. Handig om even wat spullen in op te bergen tijdens je bezoek aan onze wellness.

BELANGRIJK In de horeca- en cultuursector is een coronacheck verplicht vanaf 25 september. Dit geldt dus ook in onze horeca. Als je je drankje of tosti in onze lounge wilt nuttigen, betekent dit dat je een geldige QR code bij je bestelling moet laten zien. Heb je die niet? Geen probleem; dan wordt jouw order “to-go". Tot slot nog een belangrijke reminder: de basisregels van handen wassen, thuis blijven als je je ziek voelt en aandacht voor goede ventilatie blijven natuurlijk ontzettend belangrijk om dit alles mogelijk te houden. Respecteer elkaars ruimte en houd rekening met elkaar! Onderhoud stoomcabine Vanaf volgende week maandag vindt er onderhoud plaats aan de stoomcabine. De wellness is daarom tijdelijk gesloten van maandag 27 t/m donderdag 30 september. De sauna is daarna weer toegankelijk, de stoomcabine blijft nog gesloten t/m zondag 3 oktober. Bring a Friend actie In aanloop naar de wintermaanden hebben we een leuke actie: Bring a Friend! Samen sporten is zoveel leuker dan alleen, en het werkt als een fantastische stok achter de deur. De donkere dagen komen eraan; vroeg donker, koud en soms liever met een dekentje op de bank. Hoe fijn is het dan dat jouw buddy je even appt om vanavond samen een lekker lesje Bodypump, X-Fiit of Hot Yoga te gaan doen. Dus neem die vriend, vriendin, buurvrouw of buurman mee die nog niet bij ons sport! Hoe werkt de actie? Ben jij al lid van Indoor Action en breng jij in de maand september of oktober een nieuw lid aan die een lidmaatschap van minimaal 12 weken afsluit? Dan ontvang jij per aangebracht lid 4 weken gratis sporten én een mooie Indoor Action sporttas* cadeau. Niet alleen jij, maar ook het nieuwe lid krijgt natuurlijk een mooie sporttas. *Tassen zolang de voorraad strekt en 1 tas per persoon Golden Ticket alert! Wie weet vind jij een Golden Ticket in jouw tas! Als jij het Golden Ticket vindt, ben jij de gelukkige die één jaar lang gratis sporten wint!


Recente blogposts

Alles weergeven

Openingstijden feestdagen

Vrijdag 29 maart Goede Vrijdag 7.00u-21.30u - Sauna 9.30-12.30 en van 17.30-21.10 Zondag 31 maart 1e Paasdag 08:30-14:00 - Sauna hela dag open Maandag 1 april 2e Paasdag 08:30-17:00 - Sauna 9.30-22.10

Comments


bottom of page