top of page
Corona
  • lidawouters

SUMMERBODY CHALLENGE

Bijgewerkt op: 22 mei 2023


De zomer komt dichtbij en wij hebben een leuke uitdaging voor jou: de summer body challenge. Een summer body, wat vrij vertaald een “zomerlichaam” betekent, is een groot begrip. Meestal bedoelen we hiermee een lichaam dat een relatief laag vetpercentage heeft en afgetraind is. Oftewel: een strak lichaam. Voor mannen betekent dit vaak een aanzienlijke hoeveelheid spiermassa met zichtbare buikspieren. Voor vrouwen betekent een summer body meestal een strakke buik, billen en benen. Voor ons betekent het vooral dat iemand blij is met zijn/haar lichaam en er fit wil uitzien of voelen. Wil jij komende zomer ook rondlopen met een summer body? Lees dan vooral snel verder en doe mee met onze summer body challenge!  

  

Motivatie

De komende 12 weken word je begeleid door jóuw coach. Je ontvangt een stempelkaart om de komende periode extra gemotiveerd aan de slag te gaan. Is je kaart vol? Lever je kaart dan in bij de balie en ontvang 4 weken korting op je lidmaatschap!  

  

Stempels te halen

5x Coach contact (afspraak met jouw coach)  

6x Fitness schedule (fitness schema uitvoeren met de Indoor Action app)  

6x Group classes (groepslessen naar keuze volgen)  

2x Smoothie (gratis smoothie halen)  

  

Extra info

Haal vanaf vandaag je stempelkaart op bij de balie en plan direct een intake bij jouw coach.  

Actie loopt t/m 30 september, dus uiterlijk 8 juli kan je starten met jouw Summer body challenge. Veel sportplezier! 

Recente blogposts

Alles weergeven

Openingstijden feestdagen

Vrijdag 29 maart Goede Vrijdag 7.00u-21.30u - Sauna 9.30-12.30 en van 17.30-21.10 Zondag 31 maart 1e Paasdag 08:30-14:00 - Sauna hela dag open Maandag 1 april 2e Paasdag 08:30-17:00 - Sauna 9.30-22.10

Opmerkingen


bottom of page