top of page
Corona
  • Foto van schrijverDennis Gerritzen

Nieuwsbrief Oktober

Bijgewerkt op: 23 okt. 2023


  • Upgrade fitness

  • Aanpassingen en uitbreiding lesrooster

  • ReviewsVernieuwing en ambitie in het groepslessegment zijn kenmerkend voor Indoor Action. De afgelopen jaren hebben we flink geïnvesteerd in een nieuwe boksruimte, cyclingzaal, een upgrade in licht en geluid in de Arena, nieuwe lesconcepten zoals X-Burn en Rhythm ’n Ride en tot slot kwam Studio 6 erbij als knusse mindfulness ruimte. Hierbij zijn we nooit het vrije fitnesssegment vergeten. We investeerden in een dedicated Booty ruimte. En was er iets kapot aan een van de fitnessapparaten, dan werd het zo snel mogelijk gemaakt of vervangen.

Upgrade fitness

We zijn verheugd te melden dat we een flinke upgrade gaan uitvoeren in de fitnesszaal boven, de ruimte waar de fitnessbalie staat. We hebben de afgelopen weken met Technogym de handen ineengeslagen en zijn tot een grote nieuwe selectie aan apparaten gekomen. Voortbordurend op de huidige apparatuur; echter hagelnieuw!! Vaak net even fijner, doordachter of met wat extra opties. Mogelijkheden genoeg om na een legday op handen en voeten het pand te verlaten of na een rug- en borstdag zijwaarts door de deuropening te moeten gaan.

Maandag 6 en dinsdag 7 november zijn de dagen waarop de transformatie gaat plaatsvinden. We zullen op maandag 6 november de oude apparatuur met een kraan op spectaculaire wijze via een nieuw te maken “dakluik” in het dak naar buiten takelen. Op dinsdag 7 november worden de nieuwe apparaten via dezelfde weg naar binnen getakeld. Hoe de verdere planning er uit komt te zien, zullen we zo snel mogelijk met jullie delen.
Leswijzigingen en aanvullingen op het rooster

X-FiiT:

Vanwege het grote aantal mensen die graag op zaterdagochtend wil deelnemen aan een X-FiiT les hebben we hier een creatieve oplossing voor gevonden. De lessen zijn nu om 07:45 uur, om 08:40 uur en om 09:35 uur. Met deze uitbreiding hopen we dat iedereen een plekje kan vinden op zaterdagochtend.

Graag aandacht voor het volgende: we zien dat sommige mensen weleens twee X-Fiit lessen reserveren op zaterdagochtend. Vaak als reden omdat men nog niet weet hoe hun zaterdagochtend eruit komt te zien. We vragen dit met klem níet te doen. Je houdt een extra plek bezet voor iemand die wel wil en kan gaan op dat moment. Dus boek alleen de les die je werkelijk kan en wilt gaan volgen. Alvast bedankt!


Basic Step:

Elke zondagochtend om 11:00 uur geeft Leo een basic steples om de basispasjes van het steppen onder de knie te krijgen. Daarna kun je extra gemotiveerd en voluit meedoen in de reguliere steples.


Basic Boxx:

We merken dat een boksles voor veel beginners best wel spannend en lastig kan zijn. Kom boksen bij Lennard in de Basic les, nieuw op het rooster vanaf donderdag 26 oktober om 19:00 uur. Voor iedereen geschikt om de basis zoals voetenstand, handposities en basisstoten en -trappen te leren.


Hot Yoga:

Op de zondagmiddag om 12:30 uur verzorgt Ynske weer een Hot Yoga les. Een mooi moment in de week om rust en verdieping te vinden.


Urban Dance mét live DJ:

In navolging van de ultieme dance beleving van Leo's Booty met live DJ op woensdagavond gaat Nanda Groen een supervette Urban Dance les verzorgen samen met Jay the DJ op 7 november. De les is via een livestream te volgen via ons Instagramkanaal. Vuurwerk gegarandeerd met Nanda's choreo's!Review; Ja graag!

Ben je blij met de lessen, trainers of die lekkere smoothie na je les? Wij horen het graag; je doet ons er een enorm plezier mee.

Wil jij graag delen hoe jij het sporten bij ons beleeft, laat het vooral weten en plaats een Google review door te klikken op de afbeelding hieronder.

Onder de inzendingen verloten we een mooie verrassing!


Recente blogposts

Alles weergeven

Openingstijden feestdagen

Vrijdag 29 maart Goede Vrijdag 7.00u-21.30u - Sauna 9.30-12.30 en van 17.30-21.10 Zondag 31 maart 1e Paasdag 08:30-14:00 - Sauna hela dag open Maandag 1 april 2e Paasdag 08:30-17:00 - Sauna 9.30-22.10

Comments


bottom of page