top of page
Corona
  • Foto van schrijverDennis Gerritzen

De maand van de Hot Yoga

Bijgewerkt op: 24 feb. 2023


De temperatuur buiten is nog niet het 'je van het', maar wij stoken de kachel toch flink op met de maand van de Hot Yoga.

We toveren een aantal lessen die nu in het rooster staan om tot "extended" versies zoals de Hot Hatha, de Hot Vinyasa en de Hot Yoga om naar 1,5 uur in plaats van 1 uur.

Daarnaast introduceren we een nieuwe les waarbij we de opgebouwde warmte van de les ervoor gebruiken in een zogenaamde “comfort” les.

Wat houdt dat in? Een les met niet de hitte van een "hot" les maar het comfort van de rest warmte die om je heen voelt als een warme deken. Zo ga je heerlijk "comfy" en ontspannen de les in.


Buiten dit alles is het ook deze maand de beurt aan de Hot Yoga tijdens de Basic Lessen. Elke zaterdag om 13.00u staat er een Basic les op het rooster om op een fijne en laagdrempelig manier een les te kunnen uitproberen.


Twee zaterdagen staat er 1,5 uur Bikram op het programma en twee zaterdagen Hot Yoga Basic Les.

Deze lessen zijn vooral bedoeld voor de leden die de reguliere les nog wat te spannend vinden of twijfelen of ze er al aan toe zijn. In deze Basic Lessen is er namelijk veel tijd voor persoonlijke begeleiding en aandacht.

Hou het rooster en onze socials in de gaten voor de lestijden, groepsles ruimten en welke docenten de lessen geven.

Recente blogposts

Alles weergeven

Openingstijden feestdagen

Vrijdag 29 maart Goede Vrijdag 7.00u-21.30u - Sauna 9.30-12.30 en van 17.30-21.10 Zondag 31 maart 1e Paasdag 08:30-14:00 - Sauna hela dag open Maandag 1 april 2e Paasdag 08:30-17:00 - Sauna 9.30-22.10

Comments


bottom of page