top of page
Corona
  • Foto van schrijverDennis Gerritzen

Dansen bij Indoor Action


Jazeker kan je dansen bij Indoor. Wij bieden momenteel 3 verschillende toffe danslessen aan.


Latin Dance

Deze les staat gegarandeerd voor plezier. Tijdens de les dans je op verschillende muziek stijlen waaronder Salsa, Reggaeton, Urban, House. Maar ook een Show, Drum & Base en Merengue mogen niet ontbreken. In 55 minuten werken aan je algehele fitheid zonder dat je er erg in hebt, hoe tof is dat!

Latin Dance is een goede toegankelijke les voor alle niveaus en leeftijden. De les is zo opgebouwd dat deze voor iedereen te doen is. FUN staat hier vooral centraal.

De les is gestandaardiseerd wat wil zeggen dat de les elke week dezelfde opbouw en inhoud heeft waardoor je elke week kan groeien en beter kan worden. Totdat je door de docent onderworpen wordt aan nieuwe bewegingen en uitdagingen.

Deze les wordt elke woensdag gegeven van 17:30u-18:25u in Studio 1


Low Impact

Dit is zeker geen lage intensiteit les zoals de naam doet vermoeden. Integendeel! Een Funky Dansante Aerobic les waarin je hartslag flink omhoog schiet. De les wordt zo opgebouwd dat deze uiteindelijk leidt tot een doorlopende choreografie. Van rechts naar links en van voor naar achter, heerlijk bewegen op up-tempo muziek. Veel informatie voor als je begint maar oefening baart kunst. De les bestaat uit 3 blokken van 32 tellen. Elke week komt er 1 nieuw blok bij zodat je altijd herkenning en een anker hebt. Samen als een geheel bewegen zorgt voor een bijna magisch effect. Gedachten op nul en gaan…

Deze les wordt elke zondag gegeven van 11:00u-11:55u in de Arena.


Urban Dance

De meest uitdagende dansles die we hebben. Urban is een verzamel naam van vele stijlen binnen de HipHop. Elke dans en choreografie wordt er een andere stijl aangetikt. Denk hierbij aan Lyrical, Fast, Dancehall, Old Skool, etc.

1 dans/choreografie duurt rond de 3 a 4 weken. In deze weken wordt de dans opgebouwd waarin, in week 1 de meeste choreografie wordt aangeleerd. Beetje bij beetje wordt er (per week) bij gebouwd totdat deze “af” is.

De les wordt zo opgebouwd dat deze goed te volgen is… Houdt je van een uitdaging en wil je dat Nanda je blijft uitdagen zodat je een allround danser wordt dan is deze les zeker wat voor jou…


De les wordt op elke dinsdag van 20:15u-21:10u in Studio 1 gegeven.


Je bent van harte welkom eens lekker te komen dansen bij en van de toffe lessen om het zelf te ervaren!

bottom of page