Klik hier voor de Q&A.

Indoor Action staat aan de vooravond van wederom een grote verbouwing. We zien dat bokszaktraining meer dan populair is geworden en merken binnen ons centrum dat we tegen onze beperkingen aanlopen.

Het idee is dan ook om een nieuwe verdieping te bouwen bovenop het huidige cardioplatform. De huidige cardio-apparatuur en Skillrows zullen dan een verdieping naar boven gaan.
In het gedeelte waar nu de cardio-apparatuur staat, zal een hele nieuwe boksruimte worden gebouwd met een railsysteem zodat de bokszakken die daar hangen verplaatst en opgeborgen kunnen worden. Deze ruimte zal straks multifunctioneel worden benut met allerlei work-outs zoals Bokszaktraining, Kettlebelltraining en TRX training.

Om geluid vanuit de Arena tegen te gaan, wordt op de rand een glaswand geplaatst zodat deze twee ruimtes van elkaar gescheiden worden.
Zoals aangegeven verhuist de huidige cardio-apparatuur een verdieping naar boven. Boven op de nieuwe verdieping zullen we daarnaast ongeveer 40m2 benutten om een Booty Corner te creëren. In deze ruimte komt een aantal nieuwe apparaten welke geschikt zijn om de booty te trainen. Deze ruimte is vrij toegankelijk voor iedereen.

We zullen op 17 juni starten met deze verbouwing. Hou goed alle communicatie en planning in de gaten.

Hierbij een sfeerimpressie van de nieuwe BOKSARENA en het CARDIOPLATFORM


Sfeerimpressies van de nieuwe Box-Area zijn gemaakt door Atelier Spijker.

Ook de huidige spinningruimte zal onder handen genomen worden. Deze zaal willen we meer multifunctioneel inzetten door er ook andere lessen te laten draaien.
We zullen teruggaan van 34 naar 22 spinningbikes, waarbij het onderste gedeelte opnieuw wordt ingericht zodat je hier ook nieuwe lessen kunt volgen. Denk hierbij aan HIIT, waarbij de Spinningbike als onderdeel van deze lessen zal fungeren.

Het huidige spinningrooster zal intact blijven, er zullen enkel work-outs worden toegevoegd in deze ruimte.
Hier zullen we binnen enkele weken mee starten.

Hierbij een sfeerimpressie van de nieuwe HIIT&INDOORCYCLING ZONE

Menu
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!