Petra is ex-topsporter die tijdens haar mountainbike carrière kennismaakte met Bikram Yoga als alternatief voor krachttraining. De yoga bracht haar zo veel dat ze zich erin bleef verdiepen. Naast kracht & flexibiliteit zorgt het regelmatig beoefenen van de yoga voor nog meer bewustwording van je adem. Het is één van de belangrijkste instrumenten die je altijd bij je hebt. Als je het zwaar krijgt, fysiek & mentaal, dan kun je altijd terugkeren naar je adem.

In 2013 volgde ze de 500+ HR Bikram Teacher Training in Los Angeles bij Bikram Choudhury. Sindsdien is ze één van de vaste gezichten bij de Yoga School Arnhem. In 2018 volgde ze als verdieping de Sacred Geometry Vinyasa 200+ HR bij Benjamin Sears in de Verenigde Staten.

www.petrahofs.nl

 

Hi! Ik ben Petra, en kijk er naar uit jullie te ontmoeten tijdens mijn yogalessen bij Indoor Action. Na 8 jaar lesgeven op een yogaschool hoop ik dat je tijdens mijn lessen bij Indoor Action nog meer bewust wordt van jouw lijf & jouw adem. Daar heb je het tenslotte mee te doen in je leven! In mijn yogalessen zal ik je uitnodigen je grenzen te verkennen, te erkennen en te vertrouwen op het proces. De komende periode geef ik les op dinsdag- en vrijdagavond, tot dan!

 

NB: De Bikram lessen die ik geef zijn ook bij uitstek geschikt voor mensen met pols- en schouder- en nekklachten aangezien staande houdingen centraal staan.

Wat is Bikram Yoga?

Bikram Yoga is voor iedereen en bestaat al sinds 1970. Bikram Yoga wordt gegeven in een tot 40 graden verwarmde ruimte. Een Bikram Yoga les bestaat uit een vaste serie van 2 ademhalingsoefeningen en 26 houdingen. De originele Bikram Yoga les duurt 90 minuten. Bij Indoor Action wordt een aangepaste serie van 60 minuten gegeven.

Rooster:
Dinsdag 20:30
Vrijdag 18:00

Menu
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!