top of page
BodyPump
JWF_9118.jpg

BODYPUMP

BodyPump is een leuke laagdrempelige groepstraining waarbij je voornamelijk werkt met een halter en gewichten. De zwaarte van de gewichten kan je altijd aanpassen aan jouw fitheid en hoe je je voelt op dat moment. BodyPump is een fijne total body workout waar je een goed en voldaan gevoel overhoud. 


BodyPump™ is vooral gericht op het verbeteren van je kracht en uithoudingsvermogen  en een optimale  calorie verbranding stimuleert. De motiverende muziek zorgt dat je jezelf zal overstijgen en net dat extra stapje zet naar nog meer resultaat!

BOXX
JWF_0012.jpg

BOOTY TRAINING

Sven, Wynonna en Margot onze Booty trainingsexperts geven elk om hun eigen manier een speciale training gericht op het trainen van de bilpartij. Wil jij gericht en met de juiste oefeningen werken aan meer volume en kracht in je billen, meld je dan aan voor deze les via de Indoor Action app!

 

We hebben een aantal lessen gericht op de bil partij; de Booty Strength; gericht op meer volume. De Booty XL gericht op toning en spieruithoudingsvermogen.

 

Beide lessen zijn een goede ondersteuning in je wekelijkse trainingsroutine. Werk op deze manier ook indirect aan een betere techniek, die weer van pas komt in je deadlift en/of squat. In onze speciale B-Zone vind je specifieke apparatuur aan om de booty te trainen.

Booty 20/XL
Boxx Fit:

Een mooie laagdrempelige training. De lessen zijn zeer gevarieerd en bestaan uit stootcombinaties over en weer op de handschoenen of pads afgewisseld met oefeningen zoals squats, push-ups, sit-ups, burpees en leuke circuitvormen. Deze training is voor zowel de beginnende als de meer gevorderde sporter.

Bag Training:

Een uur lang losgaan op de bokszakken. Heerlijke work-out om flink wat calorieën te verbranden. Naast het trappen en stoten op de zak wordt er ook in duo’s gewerkt op de handschoenen. Een fijne total body work-out voor iedereen.
 

JWF_8689.jpg

BOXX

BodyAttack
LOW IMPACT
body attack_edited.jpg

BODYATTACK

BodyAttack™ is een pittige cardio workout voor het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. Een echte high-energy interval training waarin allerlei  high impact bodyweight bewegingen voorbij komen zoals easy burpees, jump lunges, tuckjumps, maar ook shuttleruns en diverse skipping patronen. De krachtige muziek en de enthousiaste coaches motiveren je om het maximale uit je training te halen! De BodyAttack™ les wordt elke drie maanden voorzien van nieuwe tracks en en een hele nieuwe choreografie.

Dance Aerobic is een geweldig leuke vorm van aerobics wat aerobicsbewegingen combineert met dans en uitdagende choreografie. Low impact heeft de intensiteit van een toffe aerobicsles en het opzwepende van een dansles.

Omdat elke les weer anders is, wordt je continue uitgedaagd en is het nooit saai!

Moet ik goed kunnen dansen?

Het duurt meestal een paar lessen, voordat jij je helemaal comfortabel voelt in deze les, maar hou vol! Na elke les zal het beter gaan en word je meer vertrouwd met de bewegingen. Focus op je voeten, voordat je probeert om de armbewegingen te doen. Als je de beweging even niet kunt volgen, ga dan door met een beweging die je goed kunt volgen, totdat je merkt dat je weer mee kunt doen.

IMG-20200806-WA0034.jpg

DANCE AEROBIC

DSC01832_edited.jpg

STEP

Leo neemt je mee op zijn geheel eigen wijze en onmiskenbare muziek keuze in een geweldige step beleving. Step is back door de waanzinnige choreo's van Leo, de beleving en lichtshow tijdens zijn lessen in de Arena. Put on jour dancing shoes and kick some step!

STEP
URBAN DANCE
LATIN DANCE

Urban Dance is hiphop in de breedste zin van het woord, want onder Hiphop en Urban vallen natuurlijk heel veel stijlen: hiphop lyrical, oldschool, hiphop slow, hiphop fast, van alles. Tijdens elke les wordt een andere dansstijl aangetikt, die samen over een periode van vier tot zes weken een dans vormen. Elke les begint Nanda vanaf nul om het vervolgens geleidelijk een gehele choreografie op te bouwen. Dus je kunt altijd instappen en meedoen!

DSC00933.jpg

URBAN DANCE

Zumba Dance Class

DANCE PARTY

Dance Party is een groepsles waarbij het Party gevoel voorop staat. Al dansend verbrandt je calorieën en werk je aan een fitter lichaam. Verschillende dansstijlen passeren de revue, denk aan Salsa, Reggeaton, HipHop, House en Show. Tijdens de les dans je op jouw eigen niveau met genoeg differentiatie en uitdaging.
Kortom: een zeer gevarieerde, dynamische les vol toffe moves!

JUMPING FITNESS

Jumping Fitness is een hilarische heftige intervaltraining waarbij je de gekste springbewegingen maakt op een kleine trampoline. Door de vering in de trampoline train je al je spieren, zonder belasting van je gewrichten. Dit zorgt voor een enorme toename is balans en coördinatie van je lichaam.

Gewicht, leeftijd of trainingsniveau zijn niet relevant. Het belangrijkste is dat je plezier wilt hebben!

Sprongen en technieken zijn gemakkelijk te leren en garanderen zelfs beginners snelle succeservaringen.

DSC00801-2 - kopie.jpg

JUMPING FITNESS

X-BURN
X-FIIT
Indoor-Action-Groepsfoto-23.jpg

X-BURN

X-Burn. Een van de nieuwste les concepten van Indoor Action. Je werkt een specifieke training af die een duidelijk vooraf gesteld doel heeft. Je werkt aan je sprint vermogen, je uithoudingsvermogen of je explosieve kracht. Dit doe je aan de hand van je hartslag. Deze wordt real time geregistreerd en via een beamer geprojecteerd tijdens de training. Zo zie jij en je trainer in een oogopslag hoe veel output je levert. Zo train je op de meest effectieve manier je cardiovasculair vermogen.

Buiten alle techniek is het ook vooral leuk! Je traint zeer intensief 45 minuten in een leuke groep. Fijne muziek en een goede trainer zorgen voor een optimale beleving waarin jij het beste uit jezelf kan halen!

FiiT, de les om zoals het woord al zegt "allround" fit te worden of te blijven. De lessen zijn altijd anders en super dynamisch. De trainers maken vooral gebruik van functionele oefeningen zoals; kettlebell swings, boxjumps, stepups, squats, deadlifts en pull up push-ups. Door de constante variatie in de training krijgt je lichaam keer op keer een nieuwe prikkel. Dit zorgt voor een ongekent vlotte toename van je kracht, coördinatie, conditie en allround fitheid. Buiten dat is het een vooral ook een leuke les met een fijne sfeer voor elk niveau.
JWF_9051.jpg

X-FIIT

bottom of page