Onder Personal Training verstaan we persoonlijke trainingsbegeleiding. Personal Training is in de jaren 90 ontstaan in Amerika, waar Personal Training in het begin vooral weggelegd was voor Hollywood sterren.

In de Benelux is Personal Training zo’n 10 jaar geleden overgewaaid uit de VS. De laatste jaren is het ook voor ‘de gewone burger’ haalbaar en betaalbaar geworden. Steeds meer mensen schakelen een Personal Trainer in om ervoor te zorgen dat ze hun doelen halen. Personal Training krijgt een steeds belangrijkere rol in de samenleving. Een Personal Trainer houdt zich meestal niet alleen bezig met trainingen, maar ook met voeding, lifestyle en de psyche van de cliënt.

Bij Indoor Action zijn diverse Personal Trainers beschikbaar om jou de helpen het door jou gewenste resultaat te bereiken.

Mail voor een afspraak of meer informatie naar: personaltraining@indooraction.nl

Sven Elijzen

Ik ben Sven Elijzen en ben onder andere als Personal Trainer werkzaam binnen Indoor Action.
Als Personal Trainer is het mijn taak ervoor te zorgen dat jij jouw persoonlijke doelen behaalt ongeacht welk niveau! Van afvallen tot sport specifieke training, ik ben allround ingesteld mede door mijn ervaring in de topsport.

Mijn specialiteit is het mentale coachen; “What the mind believes, the body achieves”.
Naast het fysieke werk vind ik een dosis doorzettingsvermogen ook belangrijk. Samen zullen we zorgen dat jij de streep haalt…en er voorbij.
Tot snel!

Nicky Lopez

Mijn naam is Nicky Lopez, ik ben onder andere Personal Trainer bij Indoor Action.
Naast mijn werk als trainer ben ik als A-klasse kick-/thaiboxer actief en deel graag mijn trainingservaringen met jou!
Ben jij op zoek naar een uitdagende leuke en effectieve training waarin je jezelf goed kunt uitleven? Dan is Personal pads training iets voor jou! Tijdens deze training voer je met bokshandschoenen allerlei stoot- en traptechnieken uit op kussens (pads).
Je zelfvertrouwen zal zeker een boost krijgen na het volgen van deze training. Er wordt niet alleen gewerkt aan je uithoudingsvermogen, maar ook aan kracht, lenigheid en coördinatie. Het is voor iedereen geschikt en een erg effectief middel om zeer uitlopende trainingsdoelen te bereiken.

Wil je dit een keer uitproberen, dan sta ik voor je klaar!

Menu
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!