Fitnessapparatuur, trainingsadvies, personal coach en functioneel trainen

Indoor Action is toegankelijk voor iedereen. Of je nu een ervaren sporter bent of pas begint. Wij kunnen je intensief begeleiden naar jouw doel en beschikken over een breed scala aan fitnessmateriaal om jouw training uitdagend en afwisselend te houden.

Begeleiding

Heb je een doel of heb je weinig ervaring met fitness? Onze personal trainers helpen je graag bij het maken van een goede start en het behalen van je doelen. Zij staan voor je klaar om je te helpen met een trainingsprogramma waarmee je op een veilige en efficiënte manier kunt beginnen met fitness. Dit is allemaal onderdeel van onze abonnementen. Ben je overtuigd? Klik hier om lid te worden.

Voeding

Goede voeding is onmisbaar in een gezonde lifestyle. Daarnaast moet het een goede aanvulling zijn op je fitness doelen. Om jou hierbij te helpen hebben wij voedingsconsulentes die samen met jou aan de slag gaan om grip te krijgen op je eetgedrag. Ook deze voedingsbegeleiding is gratis en maakt onderdeel uit van je lidmaatschap. Een voedingsadvies aanvragen? Bel ons (026-4461186) of loop gewoon even naar binnen.

Personal coaching

Omdat wij het belangrijk vinden dat jij je doel haalt, begeleiden we je. Als je lid wordt kies je jouw personal coach. Hij of zij gaat je zo goed mogelijk helpen in de fitness zaal. Denk daarbij aan het opstellen van een trainingsprogramma, het geven van voedingsadvies, en het afnemen van fitheidstesten en vetmetingen zodat jouw resultaten meetbaar zijn. Maar misschien nog belangrijker, de personal coach gaat jou motiveren en gemotiveerd houden op jouw weg naar succes!

Menu
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!