Fitnessapparatuur, trainingsadvies, personal coach en functioneel trainen

Indoor Action is toegankelijk voor iedereen. Of je nu een ervaren sporter bent of pas begint. Wij kunnen je intensief begeleiden naar jouw doel en beschikken over een breed scala aan fitnessmateriaal om jouw training uitdagend en afwisselend te houden.

Begeleiding

Heb je een doel of heb je weinig ervaring met fitness? Onze trainers helpen je graag bij het maken van een goede start en het behalen van je doelen. Zij staan voor je klaar om je te helpen met een trainingsprogramma waarmee je op een veilige en efficiënte manier kunt beginnen met fitness. Dit is allemaal onderdeel van onze abonnementen. Wil je meer specifieke begeleiding of vind je het prettig een op een te trainen? Hiervoor hebben we diverse mogelijkheden in personal training (link naar pagina personal training) met een breed scala aan specifiek opgeleiden trainers Ben je overtuigd? Klik hier om lid te worden.

Voeding

Goede voeding is onmisbaar in een gezonde lifestyle. Daarnaast moet het een goede aanvulling zijn op je fitness doelen. Om jou hierbij te helpen kunnen onze trainers samen met jou aan de slag gaan om een eerste stap te zetten in een (nog) gezonder voedingspatroon. Een afspraak of samen naar je voeding patroon te kijken en je tips te geven om grip te krijgen op je voedingsgewoonten is gratis en maakt onderdeel uit van je lidmaatschap.

Personal coaching

Omdat wij het belangrijk vinden dat jij je doel haalt, begeleiden we je. Als je lid wordt en je graag in onze fitness aan de slag gaat om te werken aan specifieke doelen kies je jouw personal coach. Hij of zij gaat je zo goed mogelijk helpen. Denk daarbij aan het opstellen van een trainingsprogramma, het geven van een voedingsadvies, en het afnemen van een vetmeting zodat jouw resultaten meetbaar zijn. Maar misschien nog belangrijker, de personal coach gaat jou motiveren en gemotiveerd houden op jouw weg naar succes!

Menu
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!