Groepslessen

Sporten in een groep is altijd leuker! De combinatie van fantastische muziek en een enthousiaste instructeur zorgen ervoor dat je de tijd vergeet en echt plezier krijgt in het sporten…

Fitness

Zelfstandig fitnessen of onder begeleiding van een instructeur jouw fitnesslevel verhogen? In de ‘ijzeren speeltuin’ van Indoor Action kun je alle kanten op…

Body & Mind

Bij Indoor Action worden verschillende bewegingsvormen gegeven die gericht zijn op rust, houding, ademhaling en ontspanning. In ons aanbod vind je ook Hot Yoga; Yoga in een ruimte die verwarmd is tot ongeveer 35 graden celsius.

Wellness

Bij Indoor Action vinden wij dat ontspanning net zo belangrijk is als inspanning. Daarom vind je in ons sportcentrum een grote gemengde luxe wellness. Je kunt hier heerlijk bijkomen van een intensieve training, of gewoon lekker genieten van de rust na een lange werkdag.

WOD

WOD (Workout of The Day) is een training waarbij je werkt aan kracht, uithoudingsvermogen en techniek. Bij een WOD is teamwork bovendien een belangrijk element. De naam zegt het eigenlijk al: elke dag is er een andere workout, geen training is hetzelfde!

Menu
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!