Gratis Inloopspreekuur

Lage rugpijn? Al weken een stijve nek? Een blessure opgelopen? Of andere slepende pijntjes? We kunnen je helpen! Fysiotherapie Donders heeft al ruim 35 jaar ervaring en is een begrip in Arnhem en omstreken. De locaties hebben ruime openingstijden met gespecialiseerde fysiotherapeuten. Fysiotherapie Donders heeft binnen Indoor Action een praktijk gevestigd.

Twijfel je over jouw klachten, of heb je behoefte aan advies? Kom dan naar ons vrijblijvende inloopspreekuur.

Maandag: 20:00 – 21:00 (locatie Velperweg 8)
Dinsdag: 18:00 – 19:00 (locatie Indoor Action)
Woensdag: 18:00 – 19:00 (locatie Velperweg 8)
Donderdag: 20:00 – 21:00 (locatie Velperweg 8)
Vrijdag: 17:00 – 18:00 (locatie Velperweg 8)
Zaterdag: 11:00 – 12:00 (locatie Indoor Action)

Medische Fitness

Dit is uniek: een multidisciplinair team van deskundigen gaat jou helpen doelen te verwezenlijken en gezonder te leven!

Bijna alle klachten ontstaan door te weinig beweging, het maken van een verkeerde beweging en/of ongezonde gewoontes. Om ervoor te zorgen dat deze klachten niet meer terugkomen, helpen wij jou bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Je start met een aantal behandelingen bij de fysiotherapeut. Hij of zij geeft je vervolgens een behandelplan. In samenwerking met de instructeurs van Sportcentrum Indoor Action krijg je een voedingsplan en/of trainingsschema en ga je onder begeleiding aan de slag.

Voor 9,99 p/w kun je onbeperkt gebruik maken van al onze faciliteiten: fitness, groepslessen, sauna, zonnebank, parkeren, fysio-advies, kinderopvang, dvd-verhuur en korting op verzekeringen. EXTRA en inclusief: ondersteuning van ons multidisciplinaire team om een gezonde leefstijl te ontwikkelen!

Goed om te weten:

  • Ons medisch fitnessabonnement is alleen beschikbaar voor degene die eerst een behandelplan van Fysiotherapie Donders heeft gekregen of via Bedrijfsfitness Nederland.
  • Hoeveel behandelingen je krijgt is afhankelijk van de klacht. De vergoeding loopt via je zorgverzekering. Bel onze praktijk (026-44 33 523) voor een gratis verzekeringscheck of stuur een e-mail naar info@fysiodonders.nl
  • Dit abonnement kent een duur van een 52 weken. Minimaal 9 tot 12 maanden zijn nodig om een nieuwe leefstijl te ontwikkelen en om behaalde resultaten vast te houden.

Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar sporten@indooraction.nl of bellen met 026-4461186.

Menu
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!