[BLOG] “Goed hardlopen kun je leren…”

Homepage

Wist je dat we elke woensdag avond een hardlooptraining hebben? Frank Heestermans van Runners World verzorgt de hardlooptrainingen bij Indoor Action. Hij doet zelf fanatiek aan triatlons en zal dus al zijn expertise meenemen in de trainingen!

Elke woensdagavond hardlooptrainingen om 19:00 uur vanuit Indoor Action
– 1 uur hardlooptraining (totaal 7 tot 10km)
– Groepstraining onder begeleiding van Frank Heestermans van Runners World
– Variatie in intervallen en heuvels op eigen niveau
– Oefeningen voor hardlooptechniek en blessure preventie


“Goed hardlopen kan je leren zoals elke sport”

 

Maar wat houdt nou precies zo’n hardlooptraining in?

Frank vertelt:

“Elke woensdagavond starten we vanuit Indoor Action om lekker buiten hard te lopen. De training duurt ongeveer een uur en iedereen die een beetje fit is kan mee doen op zijn eigen niveau. We beginnen met heel rustig inlopen om op te warmen en wat oefeningen om het lichaam lekker los te maken.”

“Goed hardlopen kan je leren zoals elke sport, daarom doen we oefeningen om de hardlooptechniek te verbeteren en de kans op blessures te verkleinen. Tijdens de kern van de training houden we rekening met niveauverschillen en worden er verschillende tempo’s gelopen met korte pauzes en maken we vaak gebruik van de vele heuvels in de omgeving van Arnhem.”

“Nu het ‘s avonds weer licht is gaan we vaak de parken in en vliegt de tijd voorbij als je samen traint en kom je met veel voldoening terug!”

 

Op vertoon van je Membercard ontvang je als lid van Indoor Action 10% korting bij Runnersworld.

Menu
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!