[RECEPT] De gezonde Kapsalon

Zie hier het recept van de GEZONDE KAPSALON!

De foodblog die iedere foodblogger moet hebben gehad: De Kapsalon!

Na de rage van pompoensoep, hummus enzovoort, hebben we nu De Kapsalon! Je weet wel, die enorme bak met friet, shoarma vlees, sla, kaas en een plens met kleffe saus ;).

Dat moet anders kunnen! Ik ben wel nieuwsgierig, vooral omdat vriendlief verslaafd is aan zijn bak Kapsalon, om het eens anders te proberen. Maar dan wel mijn eigen versie. Wil je eens een gezonde kapsalon, ga dan voor deze snack.

Ingrediënten
  • 2 zoete aardappels
  • Halve rode ui
  • 225 gr kipfilet
  • Handje bladspinazie/ rucola/ veldsla
  • Bakje cottage cheese
  • Kruiden: paprika poeder, sambal, peper, zout.
Bereiding
  • Snij de zoete aardappel in plakjes en kook beetgaar.
  • Bak ze daarna knapperig in de pan zonder boter.
  • Snij de kip in stukjes en bak ze gaar in de pan, kruid de kip met wat sambal (naar keuze).
  • Snij de ui in ringen en bak ze goudbruin.
  • Kruid de aardappels na met wat zout, peper en paprika poeder.
  • Pak een schaal, leg de aardappels in de schaal, de kip en de uienringen mogen er boven op.  Pak een handje vol van je gekozen sla en doe dit erop. Smeer ongeveer 3 kwart van de cottage cheese erop en plaats even in de oven. Ong 5min op een lage temperatuur.
  • Vind je het al mega gezond en wil je toch iets extra’s gebruik dan wel gewoon lekker wat kaas. Dit kan ook in combinatie met cottage cheese.

Klaar!

 

Enjoy!

Liefs Nicole

Instagam: instafitness_nicole

Deel dit bericht met je vrienden
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone