Even binnenkijken?
Events & Acties
Afvallen doe je zo, bij Indoor Action!

Wij begeleiden je naar jouw ideale gewicht. De combinatie van regelmatig trainen en een gezond voedingspatroon is de basis en de sleutel tot succes. Wij willen je graag helpen met afvallen op een gezonde manier. Een dieet of een zwaar sportprogramma zal je van ons niet krijgen. Het voedings- en trainingsadvies is haalbaar en prima te combineren met jouw (gezins-)leven.

Je start met een intakegesprek waarin de instructeur je vraagt wat je graag zou willen bereiken. Daarna gaat de instructeur meten wat je gewicht is en welk vetpercentage je op dit moment hebt. Onder begeleiding van een trainer ga je aan de slag.

Aan de hand van deze gegevens kan de instructeur een mooi trainingsprogramma voor je opstellen. Dit trainingsprogramma bestaat uit:

  • Een trainingsschema voor in de fitness.
  • Een advies welke groepslessen passen bij jouw doelstelling en fysieke mogelijkheden.
  • Een advies hoe vaak je moet trainen voor het gewenste resultaat.
  • Een voedingsschema en voedingsadvies.

Je gaat naar huis met een voedingslijst en agenda. Om je nog beter te kunnen helpen met afvallen, ga je één week lang, elke dag, een voedingsdagboek bijhouden. Een week later, tijdens je volgende afspraak en trainingssessie, ga je samen met jouw trainer het voedingsdagboek evalueren.

Voor de komende weken sta je onder begeleiding van een trainer en gaat hij of zij je helpen en motiveren, zodat jij jouw doel gaat halen.

Bij Indoor Action zijn al honderden mensen met succes geholpen. Het gaat jou ook zeker lukken!

Dit begeleidingsprogramma is exclusief en gratis voor leden van Indoor Action.

Bel direct 026-4461186 om een afspraak te maken, of stuur een e-mail naar sporten@indooraction.nl.