Even binnenkijken?
Events & Acties

Faciliteiten

Groepslessen

De groepslessen bij Indoor Action zijn geweldig! Dit komt door de professionaliteit van onze instructeurs en het ruime aanbod in activiteiten. Kwaliteit en aanbod: daar staan we bekend om en dit is voor veel mensen dé reden om lid te worden van Indoor Action Arnhem.
> Lees meer over onze groepslessen

Fitness

Indoor Action is toegankelijk voor iedereen. Of je nu een ervaren sporter bent of pas begint. Wij kunnen je intensief begeleiden naar jouw doel en beschikken over een breed scala aan fitnessmateriaal om jouw training uitdagend en afwisselend te houden.
> lees meer over fitness

faciliteiten-1

Body & Mind

Bij Indoor Action worden verschillende bewegingsvormen gegeven die gericht zijn op rust, houding, ademhaling en ontspanning.
> Lees meer over Body & Mind

Wellness

Bij Indoor Action vinden wij dat ontspanning net zo belangrijk is als inspanning. Daarom vind je in ons sportcentrum een grote gemengde luxe wellness. Je kunt hier heerlijk bijkomen van een intensieve training, of gewoon lekker genieten van de rust na een lange werkdag.
> Lees meer over wellness

faciliteiten-2

EMS training

De Miha Bodytec is een revalidatie- en trainingsapparaat in één. Door laagfrequente elektrische prikkels (EMS) toe te dienen kunnen standaard 8 spiergroepen gelijktijdig aangesproken worden. Deze technologie maakt trainingsintensiteit mogelijk die bij een conventionele krachttraining niet haalbaar is doordat de prikkels dieper in de spier terecht komen.
> Lees meer over EMS training

WOD

WOD (Workout of The Day) is een training waarbij je werkt aan kracht, uithoudingsvermogen en techniek. Bij een WOD is teamwork bovendien een belangrijk element. De naam zegt het eigenlijk al: elke dag is er een andere workout, geen training is hetzelfde!
> Lees meer over WOD